ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΟΧΟΣ, Ο ΠΑΟΚ Η Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ;

 

Κατ’ αρχήν η καταγγελία σύμφωνα με την οποία έγινε απόπειρα δωροδοκίας ποδοσφαιριστή ή ποδοσφαιριστών του Άρεως από τον ΠΑΟΚ, για να ξέρουμε τι λέμε, δεν αφορά τις δυο ΠΑΕ. Τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, ο Άρης ως αναπόφευκτη… τσόντα προκύπτει στο νέο στόρυ του παραπρωτάθληματος.  Σ’ ένα άλλο πρωτάθλημα, όχι το ελληνικό, το πιο βρώμικο στην Ευρώπη, μια τέτοια καταγγελία θα προκαλούσε πάταγο. Σεισμό. Σε παιχνίδι δυο ομάδων στην κορυφή της βαθμολογίας, η μια, ο ΠΑΟΚ, να προσπάθησε να πιάσει τον τερματοφύλακα της άλλης, του Άρεως. Και τη βρωμοδουλειά την πήρε πρέφα, μια άλλη ομάδα που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός.  

Ποιο είναι το μελαγχολικόν της ιστορίας; Ουδείς ασχολείται! Εκτός, βέβαια, από τους... εμπλεκόμενους, δηλαδή τους άμεσα ενδιαφερόμενους. Ειδικά τα ΜΜΕ είναι στη μούγκα, σα να μη συμβαίνει κάτι το σοβαρό. Σιγά, μωρέ, δεν τρέχει και τίποτα. Σιγά τα ωά. Και τί έγινε επειδή έσκασε δωροδοκία. 
Τα ΜΜΕ για μια φορά ακόμα θα παίξουν το ρόλο τους, αυτόν του δοχείου απορριμμάτων. Θα δημοσιεύουν με ψηλά τα χέρια και κάτω τα παντελόνια όσα θα ισχυρίζονται αληθώς ή ψευδώς οι δυο πλευρές.

Ο Σιαμπάνης δήλωσε πως προσπάθησαν να με πείσουν να έχω μειωμένη απόδοση, τουτέστιν να μην κερδίσει η ομάδα μου. Ο Άρης δηλώνει πως ο ΠΑΟΚ λέει τα δικά του για να δικαιολογήσει την ήττα του. Ο ΠΑΟΚ ξεκάθαρα κάνει λόγο για σκευωρία, για στημένη δωροδοκία και απειλεί να καταθέσει πολλά. Ο Ολυμπιακός αναφέρεται σε σακούλες με χοντρά ποσά.

Ποιο είναι το σκάνδαλο; Το μέγα σκάνδαλο. Ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο. Ενώ πρόκειται για σκανδαλάρα του κερατά, ακόμα κι αν όλο είναι κόλπο. Ακόμα κι αν έχει δίκαιο ο ΠΑΟΚ. Αυτό κι αν είναι το έγκλημα! Κάποιος να στήνει μαϊμού δωροδοκία. Βαρύτερο κακούργημα από την αληθινή δωροδοκία που διαπράττει άλλος.
Στη φώτο οι δυο καναλάρχες Σαββίδης και Μαρινάκης, Ο ένας κατηγορεί τον άλλον στην υπόθεση Σιαμπάνη. Ποιος από τους δύο είναι ένοχος; Εύκολη η απάντηση; Κανένας. 

Διαβαστε ακομα:

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΣΤΟ… ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΝ ΙΒΑΝ