ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ... ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ ΤΟ... 2027

 
Επειδή έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη δεν το αποκλείω να αποφασιστεί ότι πράγματι έγινε απόπειρα να πλησιαστεί ο τερματοφύλακας του Άρεως Μάριος Σιαμπάνης, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όμως χωρίς να καταφέρει η δικαιοσύνη να διαπιστώσει τον ένοχο. Για ποιανού, δηλαδή, λογαριασμό ενεργούσε ο... αόρατος μεσάζοντας. Γίνεται αυτό; Παραγίνεται.
Μόλις προχθές εισαγγελέας εκτίμησε ότι ήταν στημένο το ματς Ολυμπιακός- Βέροια 3-0, που είχε γίνει το 2013, και ένοχος είναι ο πρώην μεγαλομέτοχος της επαρχιακής ΠΑΕ. Γίνεται; Παραγίνεται.
Όλα μέσα είναι. Να προετοιμάζονται, λοιπόν, από τώρα οι ενδιαφερόμενοι για την απόφαση που προβλέπεται να προκύψει το 2027 και βλέπουμε. Να το πούμε κι αυτό. Η δικαιοσύνη δεν είναι μόνο τυφλή, αλλά και κουτσή. Γι' αυτό αργεί να περπατήσει και προχωράει με τους δικούς της σακάτικους χρόνους. Αργεί, βέβαια, αλλά κάνει καθαρή δουλειά. Και στο φινάλε αν αργήσει περισσότερο από το... αναμενόμενο, αποφασίζει ότι η υπόθεση... παραγράφεται.
Κανονικά πρέπει να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ αν βεβαίως αποδειχθεί η καταγγελία του Ολυμπιακού για προσπάθεια επηρεασμού του τερματοφύλακα του Άρεως. Αν αποδειχθεί ότι η καταγγελία Καραπαπά είναι μούφα, τότε πρέπει να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός για δυσφήμηση του αθλήματος. Τι από τα δυο θα γίνει μέχρι το 2027, αν όλα κυλήσουν ομαλά; 
Ποια δυο; Υπάρχει και τρίτη πιθανότητα. Να αποδειχθεί ένοχος ο Άρης. Ότι αυτός έστησε τη δωροδοκία με στόχο να ενοχοποιήσει τον ΠΑΟΚ, αλλά και να παρασύρει τον Ολυμπιακό. 
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ