ΓΙΑΤΙ Η ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΔΕΝ… ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

 

Ο Καρυπίδης είναι το αφεντικό στην ΠΑΕ Άρης. Ο άνθρωπος δεν είναι ο πρόεδρος της εταιρείας, ούτε ο μεγαλομέτοχος. Είναι το κουμάντο, όμως. Και πως γίνεται αυτό; Το αφήνουμε στην άκρη, και πάμε στο παρασύνθημα.

Στην εκπομπή του σαγώνια αναφέρθηκε, και δεν υπάρχει αμφισβήτηση διότι η τηλεοπτική Δίκη είναι αξιόπιστη δημοσιογραφικά, ότι ο Καρυπίδης κατέθεσε στο Τμήμα Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης, και το κατέθεσε ως… ''επικεφαλής της διοικητικής ομάδας του Άρη'', το εξής:

- Με τη δωροδοκία στον τερματοφύλακα της ομάδας μου δεν συνδέεται ο ΠΑΟΚ.

Ο delivery φέρνει τα σουβλάκια και τις πίτσες και δεν χρειάζεται να φοράει μάσκα διότι κυκλοφορεί με κράνος. Ο Καρυπίδης, που δεν έχει δώσει δείγματα ότι είναι νταραβεριτζής στην πιάτσα, τι είναι τούτο το εξωφρενικό, που φέρνει προς ενημέρωση και διαφώτιση στην υπόθεση; Με ποια στοιχεία ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάμιξη στην απόπειρα δωροδοκίας του Σιαμπάνη;

Ασφαλώς χρειάζονται στοιχεία για να ισχυριστεί κανείς ότι ο ΠΑΟΚ είναι ή δεν είναι ύποπτος. Το ερώτημα που κουβαλάει.., υποψίες είναι ότι ο Καρυπίδης απαλλάσσει τον ΠΑΟΚ, τον οποίον δημόσια είχε καταγγείλει ως ένοχο.

Ο τερματοφύλακα του Άρεως Μάριος Σιαμπάνης είπε στον Καρυπίδη ότι τον πλησιάσαν δυο, από τους οποίους ο ένας είναι άνθρωπος του ΠΑΟΚ. Τι είναι αυτό; Ότι άνθρωπος που έχει σχέση με τον ΠΑΟΚ κάνει δωροδοκία σε αγώνα του ΠΑΟΚ, για λογαριασμό άλλης ομάδας; Γιατί, όχι! Όλα παίζουν.

Να γίνεται κανονική δωροδοκία. Να γίνεται μαϊμού δωροδοκία, με σκοπό να εκτεθεί μια ΠΑΕ. Να εκβιαστεί ο αθώος, ο οποίος απειλείται να διασυρθεί, και να διαπραγματευτεί την πιθανή ''κατηγορία'' σε βάρος του.  

Και που κολλάει ο Ολυμπιακός; Ο οποίος πριν τον… Καρυπίδη κατήγγειλε την δωροδοκία. Κάποιος πούλησε στον Μαρινάκη μια στημένη ή αληθινή δωροδοκία; Ερωτήματα όσα θες, μην περιμένεις απαντήσεις.

Διαβαστε ακομα:

ΑΥΤΗ Η ΑΕΚ ΦΑΡΜΑΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ