Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ... ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙ;

 

Συμφώνησε ο Ολυμπιακός να δώσει 3,5 εκ. για να προσθέσει στο ρόστερ Μολδαβό αριστερό μπακ από ομάδα της Πορτογαλίας, στο όνομα Όλεγκ Ρέαμπσιουκ. Αυτό γράφουν όλα τα ΜΜΕ, τα οποία πάντα δίνουν καθυστερημένα την είδηση. Στην πραγματικότητα απλά αναφέρουν αυτό που τους γνωστοποιείται. Και όσα μέσα δεν παίρνουν απ’ ευθείας το νέο, το αναπαραγάγουν στα τυφλά.

Μέχρι εκεί. Καθυστερημένα και πολύ… πίσω από τα γεγονότα. Τι σημαίνει αυτό; Δεν βλέπουν μπροστά. Δεν φωτίζουν το γιατί η ΠΑΕ του Μαρινάκη προχωρεί σε μια τέτοια εμπορική κίνηση.

Βεβαίως ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από αριστερό πλάγιο, που δεν κάλυψε το κενό με την παραχώρηση του Τσιμίκα, αλλά τα 3,5 εκ. για να πάρει τα δικαιώματα του Μολβαδού είναι πολλά λεφτά, για τα στάνταρ ελληνικής ΠΑΕ. Δεν καταλάβατε. Η ΠΑΕ του πρωταθλητή ενεργεί ως πολυεθνική ανώνυμη εταιρεία, όχι με ορίζοντα ελληνικής ομάδας.

Ο εν λόγω 23χρονος αμυντικός από το επιτελείο του Μαρινάκη εκτιμήθηκε κυρίως σαν ποδοσφαιριστής ο οποίος συγκεντρώνει τα κλασικά προσόντα του εξελίσσιμου και ικανού να μεταπωληθεί τουλάχιστον σε τιμή τριπλάσια σε ευρωπαϊκή ΠΑΕ, μεγαλύτερων κυβικών του μεγέθους Ολυμπιακός.

Όσον αφορά τα ντόπια ΜΜΕ, το… καθήκον τους περιορίζεται να κάνουν φέιγ βολάν τις στημένες δηλώσεις του κάθε ποδοσφαιριστή που έρχεται στην Ελλάδα. ''Στον Ολυμπιακό ήρθα για να πάρω τίτλους, για να παίξω στην Ευρώπη, το όνειρο μου ήταν να φορέσω την ερυθρόλευκη'' μπλα μπλα μπλα.  

Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΑΣΤΟΧΙΕΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ... ΠΟΝΑΝΕ