Ο ΑΡΗΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ…ΖΙΖΑΝΙΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

 

Ο Άρης έπαιζε με τα χωριά στην γάμα εθνική και ο ΠΑΟΚ ολοφάνερα είχε αλλάξει κλάση, για να μη ξεχνιόμαστε. Ο ΠΑΟΚ έφτασε να πρωταγωνιστεί. Να κτυπάει πρωτάθλημα, να παίρνει κούπες στο κύπελλο. Ποτέ άλλοτε στο παρελθόν ο ΠΑΟΚ δεν κινούνταν στον αφρό, μάλιστα και σταθερά στη πρώτη γραμμή του πυρός. Αυτό το σκηνικό δεν υφίσταται σήμερα.

Πράγματι, ο ΠΑΟΚ είναι πολύ πίσω στη βαθμολογία, ούτε λόγος ότι φέτος θα ξαναπάρει το πρωτάθλημα. Το χειρώτερο; Δεν κυνηγά την ΑΕΚ ή τον Ολυμπιακό, αλλά τον… Άρη. Μ’ άλλα λόγια σα να επιστρέφει στο παρελθόν, στην κόντρα με τον συντοπίτη Άρη. Ποιος θα κρατάει τα πρωτεία στη Θεσσαλονίκη.

Το πρωτάθλημα πήρε τη στροφή, τσουλάει ήδη στο βήτα γύρο, και ο Άρης είναι μπροστά τέσσερις πόντους. Με 28 ο ΠΑΟΚ έναντι 32 του Άρεως. Αυτό για τον ΠΑΟΚ σημαίνει ότι κινδυνεύει να πάθει… αποπροσανατολισμό. Να χάσει την αυτοσυγκέντρωση του σαν αληθινή ομάδα κορυφής.

Εδώ έρχεται το μέγα δίδαγμα ζωής που ισχύει βέβαια και στη μπάλα. Δεν ασχολούμαι με κανέναν, πολύ περισσότερο με τον αντίπαλο. Ασχολούμαι με τον εαυτό μου. Πως θα βελτιωθώ, όχι να πάρω στο… κυνήγι τον άλλον.

Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ… ΦΥΓΕΙ