Η ΑΕΚ ΣΤΟ ΤΕΜΠΟ ΜΕ... ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ…

 

Η ΑΕΚ μέχρι τέλους θα το πάει έτσι. Πως έτσι, δηλαδή; Έτσι όπως το ξεκίνησε. Με βήματα αργά κι όχι σταθερά. Διστακτικά και απροσανατόλιστα. Λες και περπατάει πάνω σε ναρκοπέδιο. Με συνέπεια να είναι αντίπαλος διαχειρίσιμος και σε ομάδα κατώτερη.

Αυτή είναι η ΑΕΚ και να το χωνέψουν οι οπαδοί της. Γι’ αυτό βρέθηκε ενωρίς εκτός κούρσας πρωταθλητισμού και απέτυχε στην Ευρώπη. Η κατάσταση είναι αδύνατον να μπαλωθεί με μεταγραφές, αν γίνουν, και ποιες να ‘ναι αυτές. Το πουλάκι έχει πετάξει, τα σπουδαία μετά το καλοκαίρι, αν τέτοια προκύψουν.

Τι φταίει και η ΑΕΚ ''έκατσε'' στο πρωτάθλημα (φώτο), έμεινε εκτός κόλπου είναι ζήτημα που σηκώνει συζήτηση. Κι αν βρεθεί η απάντηση. Το σίγουρο είναι πως από την αρχή το πράμα ήταν στραβό. Συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια. Να χαθεί μια χρονιά. Να μείνουν ρέστες, μακριά από τους στόχους τους. Συμβαίνει και στις ομάδες κολοσσούς, εκείνες που στον πόντο έχουν προγραμματίσει τα πάντα και ξέρουν τι θέλουν.

Το αποψινό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη έχει την ιδιαιτερότητα του. Δεν πρόκειται να δούμε απέναντι στον Άρη τη γνωστή ΑΕΚ, εκείνη που κόντρα με τους μικρούς και μεσαίους του πρωταθλήματος αρχίζει και τελειώνει το ματς με τη ψυχή στο στόμα. Το ματς στο Βικελίδης είναι ντέρμπυ και η ΑΕΚ θα βγει στο γήπεδο με σήμα στη φανέλα πιο ακριβό απ’ εκείνο των γηπεδούχων.

Διαβαστε ακομα:

ΠΑΟΚ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ!