Ο ΜΕΤΡΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

 

Σε κάποιους κακοφάνηκε, και γιατί να μην το πούμε, παρακαλώ. Το γεγονός να παίζουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στην Τούμπα και να μην ανοίγει μύτη. Αυτά δεν είναι... αποδεχτά. Τέλος πάντων, δεν έχουμε συνηθίσει να παρακολουθούμε ματς ξενέρωτο, σχεδόν αδιάφορο, ειδικά ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Ένα τέτοιο παιχνίδι περιμένεις να... διακοπεί, τουλάχιστον. Να μη ξεκινήσει. Κι αν αρχίσει, κάτι να γίνει και να σηκωθεί ο διαιτητής να φύγει, να ξαναγυρίσει και να το τελειώσει πριν της ώρας του.

Ο κορονοϊός μας έκανε κυριλάτους και αξιοπρεπείς. Χάσαμε τα επεισόδια και τους χουλιγκανισμούς ανώνυμων και επώνυμων.  Έγινε χθες το ματς ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός και ήταν ένα κουφό, ένα στεγνό και αποστεωμένο παιχνιδάκι. Σχεδόν φιλικό. Έμοιαζε με εσωτερικό διπλό της μιας ή της άλλης ομάδας.

Ένας μέτριος, μάλλον κακός Ολυμπιακός πήρε την ισοπαλία 1-1 από τον ανώτερο του ΠΑΟΚ και διατήρησε τη διαφορά των δέκα βαθμών. Επί της ουσίας ο πρωταθλητής Ολυμπιακός ξαναπήρε την κούπα. Τα δυο γκολ τα έβαλαν αμυντικοί, αν λέει κάτι αυτό. Και το πλέον μελαγχολικό; Κακά τα ψέματα και οι δυο αντίπαλοι έμειναν ευχαριστημένοι με την ισοπαλία.

 Διαβαστε ακομα:

ΠΑΟΚ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ!