Η ΑΕΚ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕ… ΤΡΥΠΙΑ ΤΣΕΠΗ

 

Μια ακόμα νίκη, με προπονητή τον Χιμένεθ, χθες επί του Ατρομήτου (φώτο), και καθαρά πλέον η ΑΕΚ πάτησε μόνη της στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο πόλεμος συνεχίζεται. Το σήμερα δεν είναι το ίδιο με το χθες και με το αύριο. Αυτό είναι το πιο σίγουρο στο πρωτάθλημα! Κάθε σελίδα αλλάζει τα δεδομένα και σχεδόν τα πάντα κυκλοφορούν στον αστερισμό της προσωρινότητας.

Στον επόμενο τόνο συναντιώνται η μεγάλη και η μικρή βελόνα του ρολογιού. Ντέρμπυ στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Η ευκαιρία του ΠΑΟΚ να περάσει αυτός στη δεύτερη θέση. Η πρόκληση της ΑΕΚ να κερδίσει, επιτέλους, ένα ντέρμπυ.

Είπαμε, όμως. Πρωτάθλημα δεν είναι ένα ματς, ούτε ένα πακέτο αγώνων, σε κάποια φάση του μαραθώνιου, που έτσι ή αλλοιώς τελικά διαμορφώνουν την κατάσταση.

Όσον αφορά την ΑΕΚ, συνεχίζει με το πρόβλημα της. Την αδυναμία της στην άμυνα. Βεβαίως το πράμα βελτιώθηκε, και πιθανόν να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, αλλά… Αφού δέχεται γκολ σε παιχνίδια που δεν πιέζεται ασφυκτικά από τον αντίπαλο, το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται.

Συγκεκριμένα πράγματα. Μιλάει ο καθρέπτης και δείχνει την κατάσταση του προσώπου αν δεν καρφώθηκαν τίποτα μπότοξ. Η ΑΕΚ έχει το χειρώτερο παθητικό. Έχει δεχθεί τα περισσότερα τέρματα, συνολικά 17 με το χθεσινό από τον Ατρόμητο. Ο ολυμπιακός 7, ο Άρης 11, ο Παναθηναϊκός 12 και  ο ΠΑΟΚ 13.

Τα 17 γκολ στο τέρμα της ΑΕΚ, για ομάδα κορυφής, είναι σα να βγαίνει στη γύρα να εισπράξει σε βαθμούς τρίποντα με… τρύπια τσέπη.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ