ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ ΠΕΝΑΛΤΥ Ο ΓΚΟΛΚΗΠΕΡ

 

Γράψαμε χθες κάποια πραγματάκια για τον Παναθηναϊκό και το… παράρτημα του ΟΦΗ. Μια ''αδελφική'' σχέση από την οποία ωφελήθηκε η ΠΑΕ της Κρήτης, που είχε αφεντικό τον Θόδωρο Βαρδινογιάννη, και ζημιώθηκε ο Παναθηναϊκός. Να προσθέσουμε κάτι ακόμα, που συνέβη στο παρελθόν…

… Μιλημένο ματς στη Λεωφόρο, που είχε ανάγκη να το πάρει οπωσδήποτε ο Παναθηναϊκός από τον αδιάφορο βαθμολογικά ΟΦΗ. Όλα δείχνουν ότι το παιχνίδι τελειώνει 0-0, αλλά στο 90 το κοράκι δίνει πέναλτυ υπέρ των γηπεδούχων, βέβαια. Δεν θα αναφέρω χρονολογία, όπου εύκολα επισημαίνονται συγκεκριμένα άτομα, άλλωστε στόχος δεν είναι να τα θίξουμε, άσε ότι νομιμοποιούνται να στραφούν στη δικαιοσύνη.

Στον παίκτη του Παναθηναϊκού, που θα κτυπήσει το πέναλτυ του λένε στο αυτί: ''Δεξιά, σούταρε στη δεξιά πλευρά''. Πλησιάζει ο εκτελεστής την άσπρη βούλα και τον πιάνει… πανικός. ''Δεξιά όπως βλέπω εγώ το τέρμα ή δεξιά του τερματοφύλακα να κοπανήσω το σουτ;'' αναρωτιέται.

Τελικά. Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ έπεσε όπως τον είχαν καθοδηγήσει, στη δεξιά γωνία του και… χωρίς να το θέλει έδιωξε τη μπάλα που την έστειλε… δεξιά ο πεναλτίστας. Το ματς τελείωσε μηδέν –μηδέν.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ... ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ