ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ… ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ!

 

Έβαλε μπροστά να γίνει πρόεδρος στην ΕΠΟ. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Με τι προσόντα; Λόγω… ονόματος. Δεν είναι λίγο αυτό. Λόγω ονόματος έγιναν, δηλαδή ψηφίστηκαν ευρωβουλευτές οι Αλέξης Γεωργούλης, Θοδωρής Ζαγοράκης και σία.

Έστω ότι πράγματι ο ποδοσφαιριστής διαθέτει τα προσόντα να γίνει ομοσπονδιάρχης στην ΕΠΟ. Όπως είχε τα προσόντα για να εκλεγεί ευρωβουλευτής από τον λαό. Όπως είχε τα προσόντα να ηγηθεί στην εθνική ομάδα όταν κατέκτησε την κούπα της Ευρώπης το 2004.

Στο γήπεδο δεν έχουν λόγο οι εκλογές. Οι κάλπες. Καμιά κυρά Κατίνα και κανένας μπάρμπας Μήτσος δεν ψηφίζει τον ποδοσφαιριστή, να τον βάλει στην ομάδα, να τον κάνει διεθνή, να τον ανεβάσει στο βάθρο.

Όσο για την ΕΠΟ. Ποιος ψηφίζει; Τα μεγάλα αφεντικά. Οι ιδιοκτήτες των μεγάλων ομάδων. Αυτοί, δηλαδή, που εξ ορισμού είναι οι άμεσα υπεύθυνοι σε ό,τι σάπιο και διεφθαρμένο καταλογίζεται στο ποδόσφαιρο. Αν δεν πάρει την ευλογία των τριών τουλάχιστον προέδρων των ισχυρών ΠΑΕ, δεν βγαίνει με τίποτα ο Ζαγοράκης. 

Αυτοί, οι μεγαλοπρόεδροι έχουν στο τσεπάκι τους τοπικούς ενωσιάρχες, οι οποίοι ψηφίζουν… ελεύθερα και δημοκρατικά τη διοίκηση της ΕΠΟ. Πάμε, λοιπόν, για μια ακόμα διοίκηση, με Ζαγοράκη ή όχι, που θα ανατρέψει το… κατεστημένο και χάρη του… κατεστημένου θα γυρίσει σελίδα στο ποδόσφαιρο. Ολέ!  
 
Στη φώτο, με την σύζυγο του Ιωάννα Λίλη.
Διαβαστε ακομα:

Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΦΡΙΚΗ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ