ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΩΚΡΑΤΗ ΝΑ ΚΑΛΟΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ... ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ

 

Πριν από ένα χρόνο, συγκεκριμένα στις 20 Φεβρουαρίου 2020, η λονδρέζικη Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη κέρδισε 1-0 τον Ολυμπιακό στο 81. Το γήπεδο ήταν φίσκα, ακόμα δεν είχαν σκάσει τα μέτρα λόγω κορονοϊού, γι’ αυτό κάποιοι θεατές δεν έχασαν την ευκαιρία να βρίζουν τον ποδοσφαιριστή με το Νο 5. Και δεν σταμάτησαν τη συναυλία μετά το 91 του παιχνιδιού που αντικαταστάθηκε ο αμυντικός της Άρσεναλ.

''Πούστη Παπασταθόπουλε'' ήταν το βασικό φιλοδώρημα της εξέδρας στον 32χρονο Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Αυτός ήταν ο στόχος των γάβρων, διότι ο Έλληνας διεθνής είχε τολμήσει η κουφάλα να έρθει σπίτι μας να μας το κλείσει. Σήμερα ανήκει πλέον στον Ολυμπιακό ο πρώην της ΑΕΚ, της Τζένοα, της Μίλαν, της Βέντερ Βρέμης, της Μπορούσια Ντόρμουντ και της (φώτο)  Άρσεναλ.

Τι να πει ο Παπασταθόπουλος για να δικαιολογήσει το αδικαιολόγητο; Ότι οι οπαδοί, όχι μόνο του Ολυμπιακού, είναι για φτύσιμο. Ότι δεν αξίζει ένας αξιοσέβαστος επαγγελματίας να παίζει για πάρτη τους. Και μετά το τέλος αγώνα να στήνεται στο γήπεδο απέναντι στα χουλιγκάνια, να πανηγυρίζει μαζί τους, να τους ευχαριστεί για την παρουσία τους. Είναι σε δύσκολη θέση ο Καλαματιανός Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

- Με την απόδοση μου στον Ολυμπιακό θα αναγκάσω αυτούς που με έβριζαν να με χειροκροτούν.

Για πέταμα είναι η κουβέντα του Παπασταθόπουλου. Όση αξία έχουν τα μπινελίκια της εξέδρας σε βάρος του, τόση αξία έχουν και τα μπιζαρίσματα που θα του επιφυλάξουν οι κακομαθημένοι οπαδοί. Οι αδιόρθωτοι. Δεν πρόκειται να εκπολιτιστούν ποδοσφαιρικά και οπαδικά όσοι χειροκροτούν τον παίκτη που ο ίδιοι αδικαιολόγητα καθύβριζαν χυδαία. Την ανάγκη τους θα την βγαλουν σ’ έναν άλλον Παπασταθόπουλο.

Διαβαστε ακομα:

ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΟ… ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ