ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ… ''ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ''

 

Κτύπησαν την πόρτα του Αλαφούζου οι δυο αρχηγοί της ομάδας, αλλά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ δεν τους άνοιξε. Πολύ καλά έπραξε ο καναλάρχης. Δεν έχει να πει τίποτα στους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών, ούτε και περιμένει κάτι να ακούσει απ’ αυτούς. Αυτές τις ανοησίες που κυκλοφορούν, του τύπου ότι ο κάθε μεγαλομέτοχος είναι και… ηγέτης της ομάδας, με τη συμπεριφορά του δεν τις… δικαιώνει ο εν λόγω επιχειρηματίας της ανώνυμης εταιρείας ΠΑΟ.

Έστω ότι ο Αλαφούζος δεχόταν να συναντήσει τους Κουρμπέλη, Διούδη, για να του πουν τα... παράπονα τους. Κι αν τους ρωτούσε, γιατί εσείς οι δυο δεν παίξατε εναντίον του ΠΑΟΚ, ποια να ήταν η απάντηση;

Στον Παναθηναϊκό αρχής γενομένης από τον Στραπατσόνι έγιναν τα όργια στις μεταγραφές. Και για να προκύψει σήμερα προπονητής ο ''κωλοπετσοπέτσωμένος'' και κοσμογυρισμένος Ρουμάνος Μπόλονι, η ομάδα βίωσε την περιπέτεια των ημερών του προκατόχου του Ισπανού Πογιάτος. Άκρη δεν έβγαζε στα αποδυτήρια η θεούσα ο Πογιάτος, μόνο το κομποσχοίνι του έλειπε. Τι να κάνει στο χάος του Παναθηναϊκού ένα καλογερόπαιδο και εντελώς άπειρο, όπως είναι ο Πογιάτος. Επόμενο σε λίγες κιόλας εβδομάδες να πάει άψαλτος και στην ευχή της Παναγίας.

Ο Μπολόνι πιάνει στο βιζαβί τον Μακέντα και του ξηγείται αλάνικα: ''Αν δεν παίζεις όπως περιμένω, τότε θα σε βάζω να γυαλίζεις τον πάγκο. Δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις, δεν σε προορίζω για γαμπρό μου. Κανόνισε την πορεία σου''.

Ο προπονητής είπε δυο φωνήεντα και στον Καρλίτος: ''Προσγειώσου, σταμάτα τα σκέρτσα, επειδή έβαλες ένα γκολ με κεφαλιά χωρίς να το καταλάβεις πως μπήκε η μπάλα μέσα''.

Επί του θέματος. Δεν προβλέπεται σε κανένα συμβόλαιο παίκτη ότι ο προπονητής δεν δικαιούται να τον βάλει π.χ. πριν το 80 ή να τον βγάλει από τον αγώνα στο ογδονταφεύγα. Η ανώνυμη εταιρεία είναι υποχρεωμένη να πληρώνει κανονικά και στην ώρα τους εργαζόμενους ποδοσφαιριστές. Κι αυτό γίνεται.

Ούτε προβλέπεται στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών να ζητάνε ραντεβού με το αφεντικό. Ή να τους ταίζει η ΠΑΕ στο Κορωπί- όπως συμβαίνει- από το πανάκριβο κέτεριγκ, που τροφοδοτεί το πολυτελείας ρεστωράν απέναντι από την Ακρόπολη.

Διαβαστε ακομα:

ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ Ο ΜΕΣΙ ΑΠΟ ΚΟΤΖΑΜ ΜΠΑΡΤΣΑ