Η ΑΕΚ ΗΘΕΛΕ ΒΟΛΟ ΣΤΗ ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ

 

Η κλήρωση του κυπέλλου σήμερα έβγαλε Ολυμπιακό και Άρη αντιπάλους στη φάση των ''8''. Ο μεν Καρυπίδης του Άρεως είπε ότι το κόλπο έγινε με ζεστά μπαλάκια, ενώ παλιά έβγαιναν τα ζευγάρια που ήθελαν οι πονηροί με κρύα μπαλάκια. Ο δε Καραπαπάς του Ολυμπιακού θεώρησε κι αυτός στημένη την κλήρωση η οποία έγινε με κρύα αλλά και με ζεστά μπαλάκια. Ό,τι θένε λένε.

Πράγματι η κλήρωση στήθηκε απ’ αυτούς που ελέγχουν τη σακούλα και στόχο είχαν να βάλουν τα συνεταιράκια Ολυμπιακό και Άρη να βγάλουν τα μάτια τους. Η δουλειά, όμως, δεν έγινε με πεπαλαιωμένες πρακτικές, με μπαλάκια από την κατάψυξη ή τη φουφού και το τρύπημα με βελόνα. Αυτά είναι ξεπερασμένα, της εποχής Γιώργου Δέδε.

Ο αποδυτηριάκιας είναι ο πρώτος στην Ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου που ξεσκέπασε το σκανδαλώδη τρόπο που σχεδόν κατά σύστημα γινόντουσαν οι κληρώσεις στην ΕΠΟ. Τι, λοιπόν, έγινε στη σημερινή κλήρωση; Ρωτήθηκε πρώτα ο Παναθηναϊκός, με ποιον αντίπαλο βολεύεται καλύτερα, και η απάντηση ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Χιμένεθ μονοκούκι ψήφισε Βόλο, δεν ήθελε την Λαμία διότι, λέει, παίζει αμυντικά, ενώ αυτήν με κλειστά τα μάτια προτίμησε ο Γκαρσία για αντίπαλο του ΠΑΟΚ .

Μιλάμε σοβαρά; Όσο σοβαρά μιλάει ο Ολυμπιακός του Καραπαπά. Μα είναι δυνατόν, να παίρνει περίπατο το πρωτάθλημα και να σαλιαρίζει σαν τον Βαρουφάκη ότι κυνηγάνε την ομάδα του; Όσο έχουν σχέση με την πραγματικότητα οι αρλούμπες του Καραπαπά, τόσο αληθινό είναι το σενάριο της στημένης κλήρωσης.

Διαβαστε ακομα:

ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΡ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ… HAIR-STYLIST