Ο ΑΡΗΣ ΜΟΝΟ 2-0 ΤΗΝ ΑΕΚ

 

Το παιχνίδι ΑΕΚ- Άρης ήταν μια ακόμα απόδειξη θλιβερή και μελαγχολική για την αξία του πρωταθλήματος. Αυτό, άλλωστε, είναι που ενδιαφέρει, τι πρωτάθλημα έχουμε. Σε ποιο πρωτάθλημα παίζουν οι ομαδάρες μας, οι λατρεμένες του κόσμου. Στο ΟΑΚΑ, λοιπόν, αναδείχθηκε πάλι η μαύρη επιβεβαίωση με αντιπάλους δυο ομάδες κορυφής. Την ΑΕΚ η οποία δεν μπορούσε να περάσει τη σέντρα και τον Άρη για πλάκα μια κλάση ανώτερος να κλειδώσει τη νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Τι σόι πρωτάθλημα είναι αυτό όταν δυο ομάδες σε ρόλο πρωταγωνιστή έχουν αδυναμία να ανταποκριθούν σύμφωνα με το επίπεδο στο οποίο ανήκουν; Ο Άρης να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος κι όμως να μην είναι σε θέση να φτιάχνει τελικές και τελικά να κερδίζει μόνο 2-0 με αντίπαλο, ο οποίος τυπικά κυκλοφορούσε στο γήπεδο. Η δε ΑΕΚ, που πραγματικά χρειαζόταν τη νίκη για να ξεχωρίσει καθαρά στη δεύτερη θέση, ήταν εντελώς ακίνδυνη. Αδύναμη να επιτεθεί και να αντεπιτεθεί οργανωμένα.

Το ζήτημα, λοιπόν, δεν είναι ότι έχασε για μια φορά ακόμα η ΑΕΚ. Μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, επίσης με 2-0, στο προηγούμενο ματς έδρας, ήττα 2-1 και στο ματς κυπέλλου από τον Απόλλωνα. Ή ότι σκαρφάλωσε πάλι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας ο Άρης. Σημασία έχει ότι δεν έχουμε πρωτάθλημα. Ποιο να είναι το νόημα ότι έχουμε… ομαδάρες, θρυλικές και ιστορικές, όταν αυτές συμμετέχουν σε πρωτάθλημα αναξιόπιστο και αντιτουριστικό;

Διαβαστε ακομα:

ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΡ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ… HAIR-STYLIST