Ο ΠΑΟΚ… ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ, ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!

 

Βγήκε μια ακόμα απόφαση για την πολυμεταχειρισμένη υπόθεση πολυϊδιοκτησίας της Ξάνθης και επιτόπου συμφώνησαν οι άσχετοι και καθόλου πονηροί ότι… δικαιώθηκε ο ΠΑΟΚ. Κάνουμε πλάκα ή μιλάμε σοβαρά; Ποια… δικαίωση! Από πότε στην Ελλάδα η δικαιοσύνη δικαιώνει; Από ποτέ! Η δικαίωση ισχύει μόνο αν η απόφαση είναι στα μέτρα μας.

Μια επιτροπή της… ΕΠΟ έβγαλε μια απόφαση κι αν δεν συμμετέχουμε σε διαγωνισμό ανεκδότων λέμε ένα πράμα: Ποια ΕΠΟ! Μια ποδοσφαιρική αρχή με πολλά πτυχία αναξιοπιστίας, σύμφωνα με την πανελλήνια εκτίμηση. Και τις αποφάσεις των διαφόρων επιτροπών της ΕΠΟ φτύνουν και μουτζώνουν όλοι, όχι μόνο αυτοί που μίλησαν για… δικαίωση του ΠΑΟΚ.

Η δικαιοσύνη με τις αποφάσεις της δικαιώνεται όταν τιμωρεί, όχι όταν απαλλάσσει. Τι κόλπο είναι αυτό, π.χ. να αθωώνεται ο ΠΑΟΚ και να μην τιμωρείται αυτός που τον κατήγγειλε, ο Ολυμπιακός. Αυτό δεν είναι άσκηση δικαιοσύνης. Να βγαίνει δημοσίως ο καθένας και να δυσφημεί το ποδόσφαιρο και, τελικά, το αποτέλεσμα να είναι η… δικαίωση του κατηγορούμενου.

Πουτάνα έκαναν το πρωτάθλημα με τις καταγγελίες για στημένα ματς και μετά από χρόνια… δικαιώνονται οι… ένοχοι επειδή η δικαιοσύνη δεν τους έκρινε ένοχους.

Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ ΤΩΝ... ΜΟΛΥΣΜΕΝΩΝ ΝΕΡΩΝ