ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΓΑΜΑ ΕΘΝΙΚΗ

 

Αποτυχημένος δεν υπάρχει προπονητής. Μόνο πετυχημένος υπάρχει. Ο οποίος πετυχημένος στον επόμενο τόνο είναι στο πρόγραμμα να καταγραφεί αποτυχημένος. Αυτή είναι η πραγματικότητα στο ρευστό επάγγελμα του προπονητή.

Οι επιτυχίες της ομάδας κρατάνε ψηλά στην αγορά τον προπονητή. Οι αποτυχίες τον κάνουν στην άκρη, τον κονταίνουν, τον εξαφανίζουν. Μια μόνο αποτυχία, ακόμα και δυο τρεις στη σειρά δεν τον τελειώνουν. Να, γιατί λέμε πως δεν υπάρχουν αποτυχημένοι. Αφού ο προπονητής που θα χρεωθεί την πολύ άσχημη πορεία της ομάδας δεν μένει χωρίς δουλειά. Πάντα θα του δοθεί η δεύτερη, και η τρίτη ευκαιρία.

Ο Μάσιμο Καρέρα. Συμπαθητικός ανθρωπάκος, χαμηλών τόνων, σε καμιά περίπτωση η προσωπικότητα. Κλασικός τύπος που δεν διαμορφώνει την εικόνα της ομάδας, αλλά η ομάδα είναι εκείνη που τον σπρώχνει ή τον φουντάρει.

Από την ΑΕΚ στην Μπάρι ο πρώην της ΑΕΚ. Απο τα ψηλά στα χαμηλά. Δεν ξέρεις, όμως, αν ο Μάσιμο Καρέρα ξαναπιάσει δουλειά σε ομάδα άλφα εθνικής εκτός Ιταλίας.
 
Την ξέραμε εμείς οι τζογαδόροι από το ΠΡΟ-ΠΟ της παλιάς εποχής την Μπάρι, τη νέα ομάδα του Καρέρα, για χρόνια πολλά στο παρελθόν στην άλφα κατηγορία της Ιταλίας. Σήμερα η Μπάρι, κυκλοφορεί στη γάμα εθνική και  είναι παράρτημα της Νάπολι, ανήκει στον ιδιοκτήτη της, έναν καραγκιόζη με το όνομα Αουρέλιο ντε Λαουρέντις.
 Στη φώτο, ο Καρέρα με τον Αντόνιο Κόντε, όταν το 2012 ήταν βοηθός του στην Γιουβέντους.
Διαβαστε ακομα:

Η ΑΕΚ ΝΙΚΗ 4-2 ΔΙΧΩΣ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ