ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΡΚΕΤΟ ΤΟ… ΛΙΓΟ 2-1 ΣΤΟΝ ΑΡΗ

 

Πολύ καλό αποτέλεσμα για τον Άρη η ήττα με 2-1 από τον Ολυμπιακό. Ήττα με ένα μόλις γκολ διαφορά που ανατρέπεται στην έδρα του. Θεωρητικά η νίκη μόνο με 2-1 δεν δίνει σίγουρες ελπίδες στον πρωταθλητή, όταν μάλιστα ο αντίπαλος σκόραρε εκτός έδρας και με 1-0 στη ρεβάνς περνάει αυτός στους ημιτελικούς.

Όταν, όμως, μιλάμε για τον αήττητο Ολυμπιακό και σίγουρα πρωταθλητή πάλι, η θεωρητική προσέγγιση των πραγμάτων έχει μια κάποια… διαφορά από την πραγματικότητα. Συγκεκριμένα πράγματα:

Η πρόκριση για τον Άρη μάλλον παίχτηκε στο Καραϊσκάκη. Καμία σχέση ο Άρης με την ομάδα που την περασμένη Κυριακή πάτησε 2-0 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Κόντρα στον Ολυμπιακό ο Άρης δεν απείλησε. Δεν έφτιαξε ευκαιρίες. Κατά κράτος ηττήθηκε επιθετικά από την άμυνα του Ολυμπιακού.

Το σύστημα Ολυμπιακός είναι φανερό ότι δεν πήρε και πολύ σοβαρά το κρίσιμο ματς κυπέλλου με τον Άρη. Φανερό ότι η ανησυχία στρέφεται για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση σε μια εβδομάδα με την Αϊντχόβεν. Ασφαλώς ο Ολυμπιακός τα θέλει όλα, δηλαδή και το κύπελλο, όχι μόνο το πρωτάθλημα. Το 2-1 δεν είναι σκορ ασφαλείας, αλλά δεν φαίνεται να προβληματίζει τον Ολυμπιακό.
 
Στην φώτο, ο Κώστας Μήτρογλου, που φέρνει αρκετά για τζιχαντιστής, έπαιξε χθες στο βήτα ημίχρονο εναντίον του Ολυμπιακού.
Διαβαστε ακομα:

Η ΑΕΚ ΝΙΚΗ 4-2 ΔΙΧΩΣ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ