Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗ ΨΥΧΗ…

 

Μιλάνε τα αποτελέσματα. Όχι το ένα αποτέλεσμα, ούτε μονάχα τα δυο και τρία… Συγκεκριμένα πράγματα. Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ δεν κέρδισε και τον Αστέρα Τρίπολης. Έκανε μια ακόμα γκέλα με αντίπαλο τον οποίον είχε νικήσει στην έδρα του.

Μιλάνε τα αποτελέσματα. Ακόμα κι αν τελείωνε το ματς με τρίποντο η ΑΕΚ, το αγωνιστικό της πρόβλημα κάνει κρα. Δεν είναι ντροπή μια μεγάλη ομάδα μια σαιζόν να κυκλοφορεί στον αστερισμό της αδυναμίας να κρατηθεί σε υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού. Και οι οπαδοί της να το πάρουν απόφαση, όχι τίποτα άλλο, αλλά να σταματήσουν να δοκιμάζονται ψυχικά.

Η ΑΕΚ κερδίζει εκτός τον ΠΑΣ Γιάννινα και χάνει καθαρά στο ΟΑΚΑ. Είπαμε. Μιλάνε τα αποτελέσματα. Κερδίζει η ΑΕΚ εκτός του Άρη και χάνει στο ΟΑΚΑ. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Το πρόβλημα της ομάδας που δεν κρύβεται και δεν απομακρύνεται αν το χθεσινό παιχνίδι κατέληγε σε 3-2 από το 0-2.

Βεβαίως η ΑΕΚ δικαιούνταν τη νίκη. Βεβαίως είχε τις ευκαιρίες που της άξιζαν το τρίποντο, με ανατροπή του σκορ. Η νίκη πάλι με τη ψυχή στο στόμα δεν βγάζει το παλιόρουχο της αγωνιστικής της ανικανότητας που επιτρέπει στον αντίπαλο να της βάζει το χέρι στην τσέπη
Στη φώτο ο 26χρονος Πολωνός Δαμιανός Σιμάνσκι, σκόρερ των δυο τερμάτων της ΑΕΚ
Διαβαστε ακομα:

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΠΑΛΑ