ΓΚΕΛΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΑ ΡΕΣΤΑ Ο ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

 

Ο καλύτερος παίκτης του Άρεως χθες στο Καραϊσκάκη ήταν ο 27χρονος Βραζιλιάνος Μπρούνο (φώτο), που βρέθηκε το 2018 στην Ελλάδα δανεικός από αυστριακή ομάδα στον Ατρόμητο και αφού πέρασε από τον Ολυμπιακό ανήκει στο ρόστερ της θεσσαλονικιώτικης ΠΑΕ. Από δική του σέντρα προκλήθηκε το πέναλτυ σε βάρος του Ολυμπιακού, που έκανε το γκολ ισοφάρισης ένας άλλος πρώην των ερυθρολεύκων, ο Κώστας Μήτρογλου. Υπονοεί κάτι ο παίκτης;

Πιθανόν να έπαιρνε το ματς ο Άρης και χωρίς Μήτρογλου, Μπρούνο. Αυτό είναι το προφητικό σχόλιο. Δεν οφείλεται στους δυο πρώην του πρωταθλητή η πρώτη του γκέλα στην έδρα του. Αυτό είναι το ποδοσφαιρικό σχόλιο.

Στο φινάλε είμαστε στη φάση που λίγη ή ανύπαρκτη σημασία έχει το αποτέλεσμα του Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα. Του Ολυμπιακού της Ελλάδος, για να κάνουμε ταμείο. Αν, δηλαδή, κέρδιζε και τον Άρη ο Ολυμπιακός θα άξιζε το χειροκρότημα που πήρε για το 4-2 με Αϊντχόβεν;

Μη μπερδεύουμε τον έναν Ολυμπιακό, με τον άλλον. Αυτόν της Ευρώπης με τον Ολυμπιακό της Ελλάδος. Άσχετο αν είναι η ίδια ομάδα, και παρουσιάζεται στις δυο διοργανώσεις με την ίδια ακριβώς ενδεκάδα. Στο ποδόσφαιρο όταν η ομάδα μετέχει σε δυο οργανώσεις μοιάζει με τον ηθοποιό που στο ίδιο θεατρικό έργο παίζει δυο ρόλους. Στην επόμενη πράξη εμφανίζεται με άλλο κοστούμι και υποδύεται άλλο πρόσωπο.

Καμιά σχέση το πρωταθληματάκι στην Ελλάδα με την πασαρέλα του γιουρόπα. Τα σπουδαία, λοιπόν, την Πέμπτη το βράδυ, στη ρεβάνς σε μια ολλανδική πόλη, το Αϊντχόβεν.

 Διαβαστε ακομα:

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΠΑΛΑ