Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1997

 

Ο Παναθηναϊκός πήρε την παρθενιά του Ολυμπιακού. Ο πρωταθλητής δεν θα πάρει πάλι αήττητος τον τίτλο, διότι έχασε από τον Παναθηναϊκό, αλλά να είμεθα προσγειωμένοι. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι πλέον Παναθηναϊκός. Έχει να πάρει πρωτάθλημα εδώ και ένδεκα χρόνια. Και είναι άγνωστο πότε θα ξανασηκώσει κούπα.

Ο Παναθηναϊκός είναι κανονικός Παναθηναϊκός αν ξαναγίνει ομάδα ικανή να κάνει πρωταθλητισμό. Κατανοητό; Όταν θα μπορεί να διεκδικεί το πρωτάθλημα.

Η κουβέντα με αφορμή την ήττα χθες από τον Παναιτωλικό. Δηλαδή, τι; Μια ομάδα, και με την πράσινη φανέλα, και το τριφύλλι στο στήθος, είναι Παναθηναϊκός αληθινός όταν έχει πάρει μόνο δυο πρωταθλήματα στις τελευταίες διόμισυ δεκαετίες; Όχι, δεν είναι, άρα δεν πρέπει να αιφνιδιάζει που χάνει ένα ματς.

Κανένα πρόβλημα με την ήττα στο Αγρίνιο. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να παραμένει ομάδα κορυφής. Η ήττα δεν τον έβγαλε από το κόλπο του πρωταθλήματος, διότι ποτέ δεν ήταν υποψήφιος ανταγωνιστής της πρωτιάς.

Αφαίρεσε, λένε, τη νίκη του Παναθηναϊκού ο 28χρονος τερματοφύλακας του Παναιτωλικού Νίκος Μελίσσας (φώτο), από Φλώρινα, γεννηθείς στην Γερμανία, ο οποίος ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ. Και αφού έπαιξε σε 4-5 επαρχιακές ομάδες σήμερα βγάζει το μεροκάματο στον Παναιτωλικό. Απαγορεύεται να αρνείται το γκολ τερματοφύλακας που δεν είναι πρωτοσέλιδος;

 Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΣΟΥΖΑ ΤΑ… ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ