ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΛΙΠΑΚΙ ΤΗΣ

 

Η κυβέρνηση φανερά και στα ίσια (επειδή επεμβαίνει χωρίς να μπορεί να κρυφτεί), δείχνει ενδιαφέρον στις εκλογές των αθλητικών ομοσπονδιών. Γιατί, όμως, η κυβέρνηση, η κάθε κυβέρνηση ενεργεί τόσο ξετσίπωτα αντιδημοκρατικά; Εδώ σε θέλω.

Κατ’ αρχήν δεν υπάρχει καμιά κυβέρνηση. Καμιά σχετική απόφαση καμιάς κυβέρνησης. Να υποστηρίξει τον τάδε υποψήφιο. Αυτό που υπάρχει είναι μια εξωθεσμική και επί της ουσίας τραμπούκικη προσπάθεια να βοηθηθεί έτσι ή αλλοιώς κάποιος από το πουθενά υποψήφιος ομοσπονδιάρχης. Για να κάνει αυτός ο εκλεκτός ισχυρού κυβερνητικού παράγοντα, με την αβάντα του κρατικού μηχανισμού, το κουμάντο στο ταμείο και τις δημόσιες σχέσεις της ομοσπονδίας.

Με μια κουβέντα. Η κυβέρνηση, και όποιος την… εκπροσωπεί, δεν έχει καμιά δουλειά να ξοδεύεται στις εκλογές των αθλητικών ομοσπονδιών. Επειδή η κυβέρνηση, και όποιος απατεώνας την εκπροσωπεί, δεν έχει ευθύνη, δεν πρόκειται να του ζητηθούν ευθύνες, αν αποτύχει ο ομοσπονδιάρχης, αν αυτός αποδειχθεί απατεώνας του κερατά. Το πιθανότερο να συμβεί, αν γνωρίζει ότι με τις πλάτες του κράτους είναι πρόεδρος- και ανεξέλεγκτος.

Η κυβέρνηση με τον αρμόδιο υφυπουργό αθλητισμού ΕΛΕΓΧΕΙ τους ομοσπονδιάρχες. Πως, όμως, θα κάνει τη δουλειά του το λαμόγιο ο υφυπουργός όταν ΔΙΟΡΙΖΕΙ στην πραγματικότητα τον ομοσπονδιάρχη;

Το ερώτημα. Γιατί η κυβέρνηση μπερδεύεται στις εκλογές; Είπαμε. Δεν μπερδεύεται καμιά κυβέρνηση. Ο άλφα και ο δείνα κυβερνητικός, πιο σωστά πρωθυπουργικός παράγων, εκμεταλλεύεται την εξουσία του Μαξίμου για ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ του όφελος. Όπως ένας ηθοποιός και σκηνοθέτης εκμεταλλεύεται την εξουσία του και υποχρεώνει ηθοποιό στην αρχή της καριέρας της να κατεβάσει το σλιπάκι της.

Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΗΤΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ