ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

 

Πέντε μήνες απαγόρευση στα γήπεδα είναι η ποινή στον Ευάγγελο Μαρινάκη από τον αθλητικό δικαστή. Αυτονόητο ότι ο δικαστής είναι αντιολυμπιακός. Εχθρός της ομάδας και γι’ αυτό έριξε την καμπάνα στον πρόεδρο της. Να του την χάριζε, δηλαδή; Να μην τιμωρήσει τον μεγαλομέτοχο για την παράνομη μπούκα του στα αποδυτήρια και τα γαλλικά στον διαιτητή;

Είμαστε εκτός θέματος. Εκτός ουσίας. Κοτζάμ Μαρινάκης, εκδότης, καναλάρχης, μεγαλοεφοπλιστής, με εταιρείες στην Wall Street, να συμπεριφέρεται σαν φτηνόμαγκας συνοικιακής ποδοσφαιρικής ομάδας με γραφεία το καφενείο της γειτονιάς. Όχι, ρε. Ντροπή για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο ο ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου και πλουσιώτερου κλαμπ να φεύγει από τη σουίτα του και να ορμάει – ''και κρατήστε με να μην τον δείρω''- στο κοράκι του αγώνα.

Αυτό είναι το θέμα. Τον πρόεδρο της ΠΑΕ να μην τον ξέρει ο κόσμος. Να μη δίνει δικαίωμα να ασχολούνται μαζί του τα ΜΜΕ. Και βέβαια τα δικαστήρια. Ο Ολυμπιακός παίζει και διακρίνεται στην Ευρώπη και ο πρόεδρος του διακρίνεται με τη συμπεριφορά του.

Είναι αστείο. Είναι σουρεαλιστικό το γεγονός της ποινής στον Μαρινάκη. Να του απαγορεύουν να μπαίνει στα αποδυτήρια. Μα, δεν έχει ανάγκη ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας να βρίζει τον διαιτητή. Και να μην τον τιμωρούσαν δεν έπρεπε να… επισκέπτεται τα αποδυτήρια για να… συγχαρεί τον διαιτητή.

Διαβαστε ακομα:

ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΛΙΠΑΚΙ ΤΗΣ