ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΕΥΤΥΧΩΣ… ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ!

 

Με το ίδιο σκορ 2-1 έχασε πάλι από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναθηναϊκός και αποκλείστηκε πανηγυρικά από τη συνέχεια του κυπέλλου. Άξιζε τη νίκη και την πρόκριση ο ΠΑΣ που αιφνιδίασε με δυο πολύ γρήγορα γκολ στο δεκάλεπτο τον… ανυποψίαστο Παναθηναϊκό. O οποίος ξεκίνησε το παιχνίδι με την… ιδέα ότι αυτός θα έχει τον πρώτο λόγο, και ότι ο αντίπαλος θα προσπαθήσει να κρατήσει το μηδέν.

Αυτό που δεν περίμενε ο Παναθηναϊκός ήταν να τον πιέζει ο ΠΑΣ, όσο γινόταν μπροστά, όπως και έκανε, με συνέπεια και να πετύχει δυο γκολ και να απειλεί τρίτο. Ο δε Παναθηναϊκός να μην γνωρίζει που βρίσκεται, να ψάχνεται. Να μη μπορεί να αναπτυχθεί, να απειλήσει από τη μια και από την άλλη να κινδυνεύει να φάει τρίτο.

Τελικά, ο Παναθηναϊκός, έστω και παρά τη θέληση του πέτυχε να… καθαρίσει τη μπουγάδα. Καταφέρει να αποκλειστεί. Το καλύτερο του! Γιατί;

Στόχος του Παναθηναϊκού είναι να παίξει στην Ευρώπη. Αυτό ήταν κομματάκι δύσκολο να το πετύχει μέσω κυπέλλου. Περισσότερες πιθανότητες έχει με τα play-off. Τώρα, λοιπόν, αποκλεισμένος από το κύπελλο έχει ένα πολύ δυνατό αβαντάζ έναντι των αντιπάλων του στα play-off. Αποκλείστηκε και μάλλον δεν θα κάτσει να κλαίει, αλλά να δουλέψει και να συντονίσει τις δυνάμεις του στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Απαλλάχτηκε από ένα βάρος που δεν μπορούσε να σηκώσει ο Παναθηναϊκός, με τον αποκλεισμό του από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στη συνέχεια αφού ξεφορτώθηκε την πίεση του κυπέλλου, κακά τα ψέμματα πλεονεκτεί πλέον έναντι του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Δυο ομάδες οι οποίες πιθανόν να αποτύχουν να πάρουν το κύπελλο, αλλά και την πρόκριση στην Ευρώπη μέσω των  play-off, διότι συνεχίζουν με δυο καρπούζια υπό μάλης..

 Διαβαστε ακομα:

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ… ΜΕΡΑ