Ο ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΤΩΝ… ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ

 

Ο Ζαγοράκης τι θα κάνει στην ΕΠΟ, αν εκλεγεί πρόεδρος της; Τίποτα. Αυτή θα είναι η επιτυχία του. Να κάνει τίποτα. Η έκπληξη της αιωνιότητας θα είναι αν καταφέρει κάτι ο ευρωβουλευτής και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο προηγούμενος πρόεδρος τι πέτυχε; Μια τρύπα στο νερό.

Στις δημοκρατίες το παιχνίδι το κάνουν οι ψηφοφόροι, όχι οι εκλεγμένοι. Δεν έχετε ακούσει τη φοβερή και τρομερή αλήθεια; Ο κυρίαρχος λαός. Είναι αλήθεια κι όχι μια παπαριά. Μόνο εάν ο εκλεγμένος, από τους εκλογείς, είναι εκλεκτός, μόνο τότε κάτι θετικό πιθανόν να αλλάξει. Διαφορετικά, με τη διαδικασία της κάλπης, τα πάντα όλα τα ορίζουν όσοι ψηφίζουν.

Άντε να φύγει ο Γκιρτζίκης ο παλαιοκομματικός, να έρθει ο νέος, ο άφθαρτος, ο ικανός, ο μη διαπλεκόμενος. Ο της αλλαγής, της κάθαρσης, όλα αυτά τα πολυμεταχειρισμένα και άοσμα. Αποτέλεσμα; Ο καινούργιος, το νέο αίμα και νέο πνεύμα απεδείχθη και γαμώ τον παλαιοκομματικό.
Επόμενο! Επειδή και ο φρέσκος ήταν αιχμάλωτος του συστήματος το οποίο στηρίζουν… δημοκρατικά οι ίδιοι ενωσιάρχες. Οι εδώ και δεκαετίες αποκαλούμενοι από τον αποδυτηριάκια ως ''βλαχοπρόεδροι''. Οι απόλυτα και με ψηλά τα χέρια αιχμάλωτοι. Αυτοί που μια αγωνία έχουν, ένα θέλουν πάνω απ’ όλα, να... αιχμαλωτιστούν. Και ο Ζαγοράκης, λοιπόν, αν εκλεγεί θα είναι δέσμιος των βλαχοπροέδρων, οι οποίοι θα πάρουν γραμμή από ποιον (;;;), από ποιους (;;;) να ψηφίσουν τον νέο σωτήρα του ποδοσφαίρου.
Διαβαστε ακομα:

ΔΥΟ ΜΑΤΣΑΡΕΣ… , ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!