Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

 

Να μη ξεχνιόμαστε. Παράλειψη θα ήταν να μην το σημειώσουμε. Να μη θυμηθούμε την αξέχαστη μπούκα του ομογενή επιχειρηματία στον αγωνιστικό χώρο, στη διάρκεια αγώνα ΠΑΟΚ- ΑΕΚ στην Τούμπα. Δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα. Ούτε και στην πλέον υποανάπτυκτη πολιτικά, κοινωνικά, πολιτιστικά, ποδοσφαιρικά. Να ορμάει πάνω στο χορτάρι το αφεντικό ομάδας με κουμπούρι να το βλέπουν όλοι φόρα παρτίδα.

Οπλισμένοι οπαδοί, με ξύλα, με σιδερικά, ακόμα και εξάσφαιρα, πιθανόν να συμβεί σε τίποτα γραφικές χώρες με οπαδούς μάου μάου. Ποτέ, όμως, ο ίδιος ο πρόεδρος, μάλιστα ανώνυμης εταιρείας, όχι ομάδας γειτονιάς που παίζει σε ξερό γήπεδο πρωϊνά Σαββάτου και Κυριακής.

Ο Βαρέλα σκοράει στο 90, το κοράκι λέει οφσάιντ, διαφωνεί ο Ιβάν Σαββίδης, ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κάνει την αλησμόνητη επέλαση του με τη συνοδεία μπράβων, σα σήμερα 11 Μαρτίου, το 2018, και χάνει το παιχνίδι στα χαρτιά η ομάδα και το πρωτάθλημα πάει σε επίσης ποντιακά χέρια. Στον Μελισσανίδη και στο αδελφό σωματείο της ΑΕΚ.

Μεγάλη επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου! Είπαμε ότι αξίζει μνείας το γεγονός. Πέρασαν τρία ολόκληρα και γεμάτα χρόνια και κανένας άλλος μεγαλομέτοχος δεν επανέλαβε τη χοντράδα του Ρώσου. Α, να τα λέμε αυτά. Να τα επικροτούμε. Γιατί, από την άλλη, ντροπή και αίσχος είναι να γίνονται και ξαναγίνονται τα απαράδεκτα, που σημαίνει τζάμπα τα καταδικάζουν.   

Διαβαστε ακομα:

Η ΓΗ ΤΟΥΜΠΑΡΕ. ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ!!!