ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ, ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΜΠΕΤΟΝ

 

Τ’ ακούς και επειδή ξέρεις τι συμβαίνει, μουρλαίνεσαι. Τα διαβάζεις και επειδή είσαι στο κόλπο, δεν είσαι ο άσχετος, φεύγεις. Σαλτάρεις. Ο Ζαγοράκης, λένε, και δεν λένε ανέκδοτα, θα αλλάξει το ποδόσφαιρο. Ο Ζαγοράκης πήρε εγγυήσεις από την κυβέρνηση και τις μεγάλες ΠΑΕ, και θα εκσυγχρονίσει την ΕΠΟ.

Το κοροϊδιλήκι. Εν ψυχρώ. Όλοι κοροϊδεύουν. Μια συνωμοσία καροϊδίας. Μια καραγκιοζίστικη και χατζηαβάτικη απάτη. Με τη συμμετοχή της κυβέρνησης (του… Αυγενάκη), των 4 μεγαλοπαε (τον Καρυπίδη δεν τον υπολογιζουν) και του ίδιου του Ζαγοράκη. Όλη η ψευτοκομπανία ξέρουν πολύ καλά ότι ο αρχηγός της πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004 θα πατήσει πεπονόφλουδα. Και να μην την πατήσει, θα αποτύχει πολύ γρήγορα. Πριν την τετραετία του ως πρόεδρος της ΕΠΟ. Στη φώτο, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ πίσω τον πατέρα και υιό Σαββίδη.

Δεν υπάρχει πιο ακλόνητο στάνταρ. Ο Ζαγοράκης θα πετύχει όσο και οι… προηγούμενοι. Κι όταν θα έρθει η στιγμή να εγκαταλείψει, διότι θα του τα σέρνουν αυτοί που θα τον εκλέξουν, Μαρινάκης, Αλαφούζος, Σαββίδης και Μελισσανίδης, ο Ζαγοράκης θα πει τη μεγάλη κουβέντα:

- Με πολέμησαν τα μεγάλα συμφέροντα, δεν μ’ άφησαν να ολοκληρώσω το έργο μου.

Η κοροϊδία.

Διαβαστε ακομα:

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗ ΜΑΓΚΙΑ