ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ

 

Ο Παναθηναϊκός κερδίζει απόψε τον ΠΑΟΚ. Γιατί, όχι. Όπως κέρδισε τον Ολυμπιακό. Δεν νίκησε την ΑΕΚ διότι δεν ήταν σε καλή μέρα. Αν, λοιπόν, για να μη λέμε πολλά και περιττά, παίξει καλά κόντρα στον ΠΑΟΚ, τότε έχει πολλές πιθανότητες να κάνει παντελόνι το τρίποντο. Και τι έγινε!

Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού, και της κάθε ομάδας, δεν είναι ένα παιχνίδι. Μια επιτυχία, μια αποτυχία. Και τι έγινε που πήρε το αήττητο του Ολυμπιακού; Τίποτα δεν έγινε. Δεν άλλαξε κάτι στον Παναθηναϊκό. Δεν πιστοποίησε ότι βελτιώθηκε. Ότι μπήκε πραγματικά στη φάση της ανάκαμψης.

Το ένα ματς δεν λέει τίποτα. Κέρδισε Ολυμπιακό και επιτόπου κόντυνε ο Παναθηναϊκός με τις ήττες και τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Άντε και κέρδισε τον ΠΑΟΚ απόψε, άντε και βγήκε η ομάδα στην Ευρώπη. Να κάνει, τι; Μια άλλη πορεία σε Ουέμπλεϋ. Μη λησμονούμε ότι αυτός ο Παναθηναϊκός, που δεν είναι άλλος, που δεν είναι διαφορετικός την τελευταία δεκαετία σχεδόν διασύρθηκε στην Ευρώπη. Με ήττες στην Αθήνα και αποκλεισμούς από ομαδίτσες. Από αντιπάλους ασήμαντους, τόσο που δεν θυμάσαι ούτε το όνομα τους.

Αν μιλάμε σοβαρά, ό.τι και να… πετύχει στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός, στα play-off, κατέγραψε ήδη μια ακόμα αποτυχημένη σαιζόν. Αποτυχημένη διότι μένει χωρίς τίτλο, και διότι δεν παρουσίασε κάτι που να προκαλεί την ελπίδα για το καλύτερο την επόμενη σαιζόν.
Στη φώτο, ο 31χρονος Ισπανός κυνηγός Καρλίτος του Παναθηναίκού, που είναι η 12η ομάδας στην καριέρα του. Μόνο αυτός που τον έφερε, αυτός που τον πρότεινε, γνωρίζει γιατί η ΠΑΕ του Αλαφούζου του έκανε συμβόλαιο. Με κατά σύστημα κάθε χρόνο άστοχες και άσφαιρες επιλογές είναι αδύνατον να ξεφύγει η ομάδα από το φεγγάρι που την κρατάει σταθερά σε ημιπληγία μια δεκαετία. 
Διαβαστε ακομα:

ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ, ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΜΠΕΤΟΝ