ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

 

Εύκολη η κλήρωση. Δύσκολη η κλήρωση. Τίποτα άλλο. Χαρακτηρίζοντας με τη μια εύκολη ή δύσκολη την κλήρωση τα λένε όλα. Επειδή ο φανατικός οπαδός δεν βλέπει τίποτα άλλο, παρά μόνο αν η ομαδάρα του περνάει ή όχι. Κι αυτό θα εξαρτηθεί από την… κλήρωση, όχι από την ομαδάρα του.

Έτσι που λες. Τόσο υψηλά σε εκτίμηση την έχει την ομαδάρα του ο οπαδός που εύχεται την εύκολη κλήρωση για να προκριθεί στα σίγουρα στην επόμενη φάση. Μην του κάτσει η δύσκολη κλήρωση και χάσει την ευκαιρία να χαρεί.

Τυχερός, λένε, ο Ολυμπιακός που έπεσε με το ΠΑΣ Γιάννινα. Εγώ το βλέπω αλλοιώς το πράμα. Τυχεροί, μάλιστα πολύ τυχεροί είναι η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, που βρέθηκαν αυτοί αντίπαλοι στα ημιτελικά. Οι απόλυτα τυχεροί οι δυο δικέφαλοι με τα χάλια που έχουν.

Άτυχοι θα ήταν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ αν βρισκόντουσαν απέναντι του φορμαρισμένου ΠΑΣ. Γιατί; Για σκέψου! Να αποκλειόντουσαν από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η καταστροφή. Ενώ ζευγάρι οι δυο τους έχουν όλες τις δικαιολογίες.

Άτυχος και ο Ολυμπιακός, αν μιλάμε σοβαρά. Για νταμπλ πάει ο Ολυμπιακός. Να πάρει και το κύπελλο. Όχι απλά να περάσει στον τελικό. Άρα, δεν τον απασχολεί με ποιον θα κληρωθεί. Εκτός του ΠΑΣ Γιάννινα. Τον οποίον ήθελε στον τελικό να τον πατήσει. Στον ημιτελικό, το πράμα βρωμάει. Γιατί;

Μπάλα είναι αυτή κι όλα μέσα είναι. Κουρασμένος ο πρωταθλητής από το φορτωμένο πρόγραμμα, μην του κάνει τη ζημιά ο αεράτος τούτη την εποχή ΠΑΣ. Η ατυχία στην κλήρωση του Ολυμπιακού είναι ο κίνδυνος να αποκλειστεί από αντίπαλο με πολύ λιγότερα κυβικά. Από ομάδα που δεν έφτασε να μπει καν στην εξάδα των play-off.

 Διαβαστε ακομα:

ΠΟΙΟΣ ΑΠΛΩΣΕ ΤΟ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΗΛΩΣΑΝ