ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΟΝΔΟΥΡΑΣ

 

Πως πήγε η εθνική στο χθεσινό ματσάκι με την Ονδούρα; Σωστή η ερώτηση. Μηδέν βαθμολογείται όποιος απαντήσει ότι η ομαδούλα κέρδισε. Σε παιχνίδι προετοιμασίας δεν έχει καμιά αξία το αποτέλεσμα. Αν, βέβαια, κάνουμε κουβέντα ποδοσφαιρική και δεν ψάχνουμε τον πιο αβανταδόρικο τίτλο για πρωτοσέλιδο.

Με Ισπανία η ομάδα δεν ξεμύτησε ούτε τη σέντρα να περάσει. Λες και χθες στην Τούμπα ήταν η συνέχεια του αγώνα στην Γρανάδα… Τελικά, μετά το πρώτο πεντάλεπτο οι Έλληνες διεθνείς πέρασαν τη μπάλα για πρώτη φορά το μισό του γηπέδου.

Άρθρο Ένα. Δεν κρίνεται μια ομάδα από ένα, ακόμα και δυο, και τρία παιχνίδια.

Άρθρο Δυο. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό κι αυτό δεν έχει σχέση με τον αντίπαλο. Και με τον ίδιο αντίπαλο να παίξει η ομάδα, πάλι το ματς θα γίνει σε διαφορετικές αγωνιστικές συνθήκες.

Άρθρο Τρία. Αυτό περίπου που λέμε προηγουμένως. Άλλο μια συνάντηση προετοιμασίας, η λεγόμενη ''φιλική'', άλλη εκείνη με βαθμολογικό κίνητρο, η λεγόμενη ''επίσημη''.

Αυτά τα τρία είναι τα βασικά. Τα χοντρά. Παρακάτω. Δεν είναι ευχαριστημένος όποιος μπαίνει στη θέση του Ολλανδού προπονητή της εθνικής, διότι ο αντίπαλος δεν βοήθησε. Με προβλήματα, ιδιαίτερα στην άμυνα και αδύναμη στην ανάπτυξη ήταν η Ονδούρα. Άρα, είμαστε με ερωτηματικά και στο περίμενε για το μεθαυριανό ματς με την Γεωργία.

Σημειώνουμε, πάντως, την αγωνιστικότητα των διεθνών, δείγμα ότι στην ομάδα υπάρχει καλό κλίμα. Επαγγελματικό κλίμα από τους επαγγελματίες διεθνείς. Στη φώτο, ο 22χρονος από την Θεσσαλονίκη Βαγγέλης Παυλίδης που έβαλε τα δυο γκολ στο 2-1 επί της Ονδούρας, κυνηγός που μετά την Γερμανία παίζει στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Διαβαστε ακομα:

ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΑΣΠΡΟ