ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΑΣΠΡΟ

 

Το ακούσαμε κι αυτό. Το φάγαμε στη μάπα κι αυτό. Ότι πέτυχε η προηγούμενη διοίκηση της ΕΠΟ. Και γιατί, παρακαλώ; Επειδή στη θητεία της έφερε ξένους διαιτητές στα ματς πρωταθλήματος ανάμεσα στους μεγάλους. Ο Ζαγοράκης, λοιπόν, θα είναι περισσότερο πετυχημένος αν… πετύχει να σφυρίζουν αλλοδαποί σ’ όλα τα ματς. Κι αν καταφέρει να έρχονται μαυροφόρες από το εξωτερικό και για τα ματς της Β΄ εθνικής, ε, τότε μιλάμε για ανεπανάληπτη επιτυχία.

Μιλάμε σοβαρά. Η αποτυχία είναι οι ξένοι διαιτητές. Η επιβεβαίωση όχι απλά ότι οι Έλληνες δεν σφυρίζουν στα ίσα, αλλά ότι οι ΠΑΕ επηρεάζουν, πλησιάζουν τους διαιτητές. Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

Απουσιάζει η κριτική. Αυτό είναι το έλλειμμα. Τα ΜΜΕ κάνουν κομματική ή συλλογική ''κριτική''. Στα μάτια των άρρωστων οπαδών, που είναι η πελατεία τους, προστατεύουν τα συμφέροντα των ΠΑΕ. Της μιας ΠΑΕ ενάντια στην άλλη.

Αν είναι δυνατόν! Η αποτυχία να λανσάρεται για επιτυχία. Έχουμε πρόβλημα με τους δικαστές, και μπράβο στην κυβέρνηση αν φέρνει ξένους εισαγγελείς και εφέτες.  

 Διαβαστε ακομα:

ΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΛΕΝΕ… ΑΛΛΑΓΗ