Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΙΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ

 

Ο Παναθηναϊκός έχει μια διαφορά από τις άλλες ομάδες. Να το αναγνωρίσουμε αυτό. Ακόμα κι αυτός ο Παναθηναϊκός που δεν είναι πλέον σε θέση να πάρει πρωτάθλημα. Ακόμα κι αυτός ο Παναθηναϊκός που δεν είναι πλέον σε θέση να κάνει πρωταθλητισμό. Θα κερδίσει εκτός έδρας την ΑΕΚ! Θα κερδίσει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ! Θα κερδίσει εκτός έδρας και τον Ολυμπιακό (Το έκανε το 2014, μάλιστα με 3-0)!

Κι αν ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρει να κερδίσει στο Καραϊσκάκη, για να πάρει το τρίποντο ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να χύσει αίμα. Επειδή αντίπαλος είναι ο Παναθηναϊκός. Στα ματς με τους μεγάλους ο Παναθηναϊκός παραμένει πάντα Παναθηναϊκός.

Μόνο μια φορά έχασε στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Από τον Παναθηναϊκό. Ο οποίος κέρδισε και τον ΠΑΟΚ.

Μια δεκαετία ολόκληρη, για την ακρίβεια 11 χρόνια, ο Παναθηναϊκός είναι εκτός Ιστορίας. Με χρέη, με οικονομικά βάρη, με ήττες από τους μικρούς του πρωταθλήματος, με διασυρμούς σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, με φτηνά και προβληματικά ρόστερ, με μεγαλομέτοχο που έφυγε και επέστρεψε, αφού δεν κατάφερε να πουλήσει την ΠΑΕ, να ξεφορτωθεί την ομάδα. Κι όμως, ο Παναθηναϊκός δεν βάζει κάτω το κεφάλι.

Τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού ντοπάρουν τους ποδοσφαιριστές. Τι να πει κανείς; Το πράμα είναι μεταφυσικό. Ποια εξήγηση να δοθεί γι αυτόν τον μαγνητισμό, την αύρα της μεγάλης ομάδας που κρατάει ακόμα στα αποδυτήρια; Απόψε είναι σίγουρο πως κόντρα στον πρωταθλητή ο Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη θα δώσει πάλι τις εξετάσεις του στην Ιστορία του.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΜΕΣΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ