Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΕΣ, ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ

 

Αν περάσει τον Ολυμπιακό, τότε ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει πιθανότητες να πάρει το κύπελλο. Με τον Ολυμπιακό στον τελικό ο ΠΑΣ δεν θα είχε καμιά τύχη. Επειδή ο πρωταθλητής τα θέλει όλα, τίποτα να πέσει χάμω. Επειδή θέλει να κερδίζει και τα βαθμολογικά αδιάφορα παιχνίδια.

Το περασμένο Σάββατο ο ΠΑΣ έχασε 1-0 ματς έδρας από τον κατώτερο του Παναιτωλικό. Τι σημαίνει αυτό; Ότι η ομάδα των Ιωαννίνων, που αγωνιστικά βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι, δεν έχει τίποτα άλλο στη σκέψη παρά μόνο τη ρεβάνς απόψε στις 7 με τον Ολυμπιακό.

Μέγα το κίνητρο των ποδοσφαιριστών και του προπονητή του ΠΑΣ να προκριθούν στον τελικό του κυπέλλου. Κι έχουν το… ατού πως αν αποκλείσουν τον Ολυμπιακό, θα διεκδικήσουν την κούπα από τον ΠΑΟΚ ή την ΑΕΚ. Δυο ομάδες που δεν είναι Ολυμπιακός, δηλαδή δεν έχουν σταθερή απόδοση.

Φαταούλικη ομάδα ο Ολυμπιακός, αλλά θεωρητικά… μειωμένης κρισιμότητας ο ημιτελικός, σε σύγκριση με τον τελικό. Να, γιατί με μπόλικη τύχη μήπως κάνει την έκπληξη ο ΠΑΣ, στον οποίον μόνο εξασφάλα δεν είναι το 1-1 του πρώτου αγώνα.

Στον Ολυμπιακός- ΠΑΣ έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τον γνωστό από προηγούμενα παιχνίδια στην Ελλάδα Ιταλό διαιτητή Ντανιέλε Ντόβερι (φώτο, σε αγώνα του ιταλικού πρωταθλήματος). Περίπτωση το εν λόγω κοράκι. Πολύ γυμνασμένος, μοιράζει εύκολα κάρτες, κίτρινες και κόκκινες, σνομπάρει το VAR, και ψοφάει να κοντράρεται με ποδοσφαιριστές στη διάρκεια του ματς.
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΖΗΜΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ