Η ΑΕΚ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΗΣ

 

Το ματς είναι στα ίσα. Η ΑΕΚ έχει ξεχάσει ότι στα ντέρμπυ υπάρχει και η νίκη. Τον ΠΑΟΚ δεν τον κερδίζει ούτε στην Αθήνα. Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τρία κύπελλα σερί με αντίπαλο στον τελικό την ΑΕΚ. Κι όμως! Το ματς είναι στα ίσα. Ας έχει νικήσει 1-0 στο πρώτο ματς. Η ρεβάνς είναι ανοικτή και στα τρία αποτελέσματα.

Όλα, λοιπόν, είναι υπέρ του ΠΑΟΚ στην αποψινή ρεβάνς. Όποιος, όμως, τολμήσει να μπει στα αποδυτήρια της Τούμπας και να πει στους παοκτσήδες ότι είστε φαβορί, έχετε στο τσεπάκι την πρόκριση, δεν γλυτώνει την καρπαζιά.

Παιχνίδι ημιτελικό και από την τύχη του κρίνεται η παρουσία του ενός από τους δυο δικεφάλους στον τελικό του κυπέλλου, τουτέστιν στην πιθανότητα κούπας. Είτε αντίπαλος είναι- που είναι- ο Ολυμπιακός, είτε άλλος.

Η ΑΕΚ είναι μόνιμη φιναλίστ από το 2016, όταν στον τελικό κέρδισε 2-1 τον Ολυμπιακό. Το χάνει το 2017, το 2018, το 2019 από τον ΠΑΟΚ και το 2020 από τον Ολυμπιακό. Φέτος απειλείται να… σπάσει το σερί της. Να είναι απούσα από τον τελικό, να μην αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, αν αποκλειστεί στο ματς που αρχίζει στις επτά.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΕΣ, ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ