Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΠΑΟΚ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ... ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ

 
Το λάθος του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ότι βγήκε στο γήπεδο να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου βλέποντας στα μάτια τον Ολυμπιακό. Το λάθος. Δεν είναι ισάξιος ο ΠΑΣ του Ολυμπιακού, άρα τις όποιες πιθανότητες να τον αποκλείσει, θα τις αποζητούσε ποντάροντας στη δική του... τύχη. Και στην ατυχία του πρωταθλητή! 
Στο ποδόσφαιρο δεν είναι απίθανο να χαρεί στο τέλος ο... τυχερός. Να αποτύχει ο καλύτερος. Αρκεί ο κατώτερος αντίπαλος να παίξει αμυντικά, πονηρά. 
Ο ΠΑΣ πολύ περισσότερο στο 1-1 του πρώτου ματς με τον Ολυμπιακό έδειξε ότι άξιζε να διεκδικήσει κούπα για πρώτη φορά στην Ιστορία του. Χθες, όμως, στο Καραϊσκάκη για ποιο λόγο να δείξει ότι είναι ανταγωνιστικός με τον Ολυμπιακό; Δεν ήταν αυτός ο στόχος. Η πρόκριση ήταν.
Όταν έγινε το 1-0 με πέναλτυ, ο ΠΑΣ παραδόθηκε. Δεν είχε ηθικό πρωταγωνιστή, όπως στο ξεκίνημα του αγώνα. Κι όταν δέχθηκε το 2-0 πριν τελειώσει το ημίχρονο, από τον πολύ καλύτερο Ολυμπιακό, η ομάδα των Ιωαννίνων σχεδόν κατέρρευσε.Το 2-1 ήταν σα να μη συνέβη, διότι ο Ολυμπιακός έχανε γκολ κι είχε την πρόκριση στην τσέπη.
Η αυτοπεποίθηση του Ολυμπιακού είναι τέτοια που... αδιαφορεί με ποιον αντίπαλο, τον ΠΑΟΚ ή την ΑΕΚ, θα διεκδικήσει πάλι το νταμπλ. Στη φώτο ο 34χρονος Μαροκινός Ελ Αραμπί, ο χασογκόλης του Ολυμπιακού χθες, αλλά και σκόρερ των δυο από τα τρία τέρματα.
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΖΗΜΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ