ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΕΝΕΙ Ο ΝΤΡΕΟΣΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ... ΜΠΟΛΟΝΙ

 

Από τα ασυνήθιστα αυτό που συνέβη στον Παναθηναϊκό. Η πολύ περίεργη φάση. Απολύεται ο Λάζλο Μπόλονι και παραμένει στην ΠΑΕ ο Πιέρ Ντρεοσί, τον οποίον ο πρώτος είχε προτείνει στον Αλαφούζο. Το πράμα έχει παρασκήνιο και αξίζει να το φωτίσουμε.

Ο Ρουμάνος Μπόλονι προσελήφθη στο μέσον της σαιζόν, όχι ως πυροσβέστης, να κάτσει στον πάγκο σαν ένας υπηρεσιακός προπονητής. Η συνεργασία ξεκίνησε για να έχει προοπτική. Αφού ανέλαβε να ξελασπώσει τον Παναθηναϊκό ο Μπόλονι, ζήτησε για τεχνικό σύμβουλο της εταιρείας τον Γάλλο Ντρεοσί.

Κάθε ΠΑΕ χρειάζεται τον κατάλληλο επαγγελματία ο οποίος έχει άκρες στην ευρωπαϊκή αγορά αλλά και κατέχει το αντικείμενο. Για να φέρνει ποδοσφαιριστές που πράγματι είναι απαραίτητοι στο ρόστερ. Αντιληπτό, λοιπόν, ότι ανάμεσα στον τεχνικό σύμβουλο και τον προπονητή πρέπει να λειτουργεί συνεργασία, όχι ''ανταγωνισμός'' που δικαιολογημένα να προκαλεί... υποψίες για προσωπική κονόμα.

Ο Αλαφούζος υποστηρίζει πως τον δούλεψαν κάποιοι στο παρελθόν και έφεραν άχρηστους παίκτες στην ομάδα. Και το πιο άσχημο, ότι κάποιοι παικταράδες κόστισαν πολύ περισσότερο από τη… μετριότητα τους. Στο πρόσωπο του Ντρεοσί ο καναλάρχης θαρρεί πως βρήκε τον άνθρωπο του. Τον έντιμο επαγγελματία, αλλά και τον απόλυτα σχετικό. Έτσι ζήτησε να παραμείνει ο Γάλλος, αφού βέβαια ξεπεράσει το λεπτό ζήτημα της διαπροσωπικής του σχέσης με τον Μπόλονι.

Ο Μπολόνι, και προς τιμήν του, αποδέσμευσε ηθικά τον Ντρεοσί. Του είπε πως δεν έχει υποχρέωση απέναντι του, στη δουλειά μας συμβαίνουν αυτά κλπ. Έτσι, παρά το σουτάρισμα του Μπόλονι, ο Γάλλος συνεχίζει κανονικά στον Παναθηναϊκό.  Στη φώτο, αριστερά ο Ντρεοσί και στο κέντρο ο Μπόλονι.

Διαβαστε ακομα:

ΥΠΟΠΤΟΣ ΚΑΙ Ο... ΚΑΘΑΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ