Ο ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ… ΓΩΝΙΑ

 

Ούτε τον αδιάφορο Παναθηναϊκό δεν κατάφερε να κερδίσει στη Θεσσαλονίκη ο Άρης. Τα κουρασμένα παλληκάρια του Άρεως. Για πέμπτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη. Τι σημαίνει αυτό; Σχεδόν ξέχασαν πότε είχαν τελειώσει αγώνα με νίκη. Ήταν όταν πήραν το διπλό στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό.

Να ‘ναι μόνο η κόπωση; Όχι πως αν φταίει αυτή η άτιμη δεν υπάρχει πρόβλημα στην ομάδα, η οποία από τη δεύτερη θέση βρέθηκε στην τρίτη και απειλείται να την χάσει κι αυτή στο τελευταίο ματς της σαιζόν.

Ο Άρης έχει 60 βαθμούς και η ΑΕΚ 59. Θα παίξουν οι δυο τους και όσο δεν έχει κάποια σημασία το τελικό τους πλασάρισμα στη βαθμολογία, για τον Άρη θα μοιάζει με αποτυχία το κατρακύλισμα από την… τιμητική δεύτερη θέση.

Πέντε σουτ έκαναν τα αρειανά και όλα πάνω στον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού. Κοτζάμ τέρμα, σχεδόν επτάμισυ μέτρα και εκτός από μια φορά μόνο δεν σημάδευσαν μια γωνία. Πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά.

 Στη φώτο ο λαοφιλής ηγέτης του Άρεως Θόδωρος Καρυπίδης προβληματίζεται για την αγωνιστική αναξιοπιστία της ομάδας στα τελευταία ματς.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΕ ΧΟΝΤΡΟ ΛΟΥΚΙ ΧΩΜΕΝΟΣ