ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΗΛΙΘΙΟ

 

Τελειώνει προχθές η ματσάρα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Λίβερπουλ 2-4, ο Γερμανός προπονητής συγχαίρει όλους τους παίκτες, δικούς του και αντιπάλους. Όλα περίφημα, μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας, μετά από επτά χρόνια στο Μάντσεστερ. Μοναδικό πλάνο που σκίασε την πανηγυρική ατμόσφαιρα των νικητών η στάση του Μανέ, ο οποίος στα ίσα περιφρόνησε δημόσια τον Κλοπ.

Χοντρό αυτό που διέπραξε ο 29χρονος Σενεγαλέζος παικταράς. Άπλωσε το χέρι του ο προπονητής του να τον χαιρετήσει και ο Μανέ του γύρισε την πλάτη. Ενέργεια αντιεπαγγελματική και ακόμα πιο άσχημη. Καταδεικνύει πως στα αποδυτήρια δεν υπάρχει καλό κλίμα, ότι αμφισβητείται ο 54χρονος Γιούργκεν Κλοπ, από το 2015 στη Λίβερπουλ.

''Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα… '' βιάστηκε να κουκουλώσει το πράμα ο Κλοπ. Γνωστό το ανέκδοτο, που δεν είναι ανέκδοτο, διότι έχει επαναληφθεί αρκετές φορές στην πραγματικότητα. Ο κερατάς σύζυγος πιάνει στα πράσα την γυναίκα του, ξεβράκωτη εντελώς, στην αγκαλιά του εραστή, τσίτσιδος κι αυτός, και με το πιο αθώο ύφος η κυρία λέει στον απατημένο:

- Μάκη, δεν είναι αυτό που νομίζεις.

Πήρες χαμπάρι; Άπιστη θα ήταν η λεγάμενη αν στο μπαλκόνι έπινε καφέ με τον παίδαρο ή στο σαλόνι συζητούσαν περί ανέμων και υδάτων. Αυτό θα ήταν πράγματι αμαρτία, όχι η σύζυγος να έχει πάρει μέσα της τον γκόμενο.

''Δεν είναι αυτό που νομίζεις... '' του είπε, διότι τον έχει μετρήσει και για βλάκα. Άλλα να βλέπει, άλλα να… φαντάζεται. Το ίδιο και ο Κλοπ. Μαλάκες περνάει όλο τον κόσμο. ''Δεν τρέχει τίποτα με τον Μανε''. Πρόβλημα θα υπήρχε αν ο Σενεγαλέζος αντιχαιρετούσε με χειραψία τον προπονητή ή αν του έριχνε μια ροχάλα, επειδή τον κράτησε στον πάγκο και τον χρησιμοποίησε μόνο στα τελευταία λεπτά.
Στη φώτο, Κλοπ και Μανέ από το... παρελθόν.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ... ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ