Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΟ ΤΗ… ΨΥΧΗ ΤΟΥ

 
''Επέστρεψα στον ΠΑΟΚ διότι αυτό ήθελε η ψυχή μου''. Παραμύθι; Δεν ξέρεις. Δεν αποκλείεται να λέει την αλήθεια ο Ρουμάνος. Εγώ, πάντως, αν ήμουν παοκτσής θα ήθελα να λέει ψέματα. Τον προπονητή δεν τον θέλω οπαδό. Ούτε να μου παριστάνει ότι έχει… ψυχικό δεσμό με την ομάδα μου. Τον προπονητή τον θέλω ψυχρό επαγγελματία. Μεθοδικό, όχι να επηρεάζεται από... ψυχικές και άλλου είδους συναισθηματικές διαταραχές.

Είμαι παοκτσής κι αυτό μου φτάνει. Δεν περιμένω από κανένα καριερίστα, προπονητή ή ποδοσφαιριστή, να ''δικαιώσει'' τη δική μου οπαδική προτίμηση. Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος, τόσο μεγάλος που φτάνει μέχρι τα αστέρια και το φεγγάρι, είτε κάποιος ξένος, χθεσινός ή αυριανός, δουλεύει στην ΠΑΕ.

Τι είναι ο κάθε ποδοσφαιριστής και προπονητής για την κάθε ομάδα; Ξένος μέχρι χθες. Και ξένος θα είναι όταν λήξει το συμβόλαιο του με την ΠΑΕ.

Όσον αφορά τον Λουτσέσκου να μας εξομολογηθεί καλύτερα τι είπε η… ψυχή του όταν εγκατέλειψε τον ΠΑΟΚ πριν από δυο χρόνια. Πάλι η… ψυχή του ήταν που τον ώθησε να φύγει από την ομάδα; Και η ψυχή του ήταν αυτή που του είπε να πάει στη Σαουδική Αραβία;   

Διαβαστε ακομα:

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΙΒΑΝ