ΠΑΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 

Ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα το 2019. Γιατί να μην το… θυμάται; Εννοώ γιατί να μην το έχει στη σκέψη. Στόχο αληθινό και χειροπιαστό. Πραγματική ομάδα κορυφής είναι ο ΠΑΟΚ. Το λέει η πορεία του στο πρωτάθλημα, σταθερά πολύ υψηλά στη βαθμολογία, αλλά και η κατάκτηση τεσσάρων κυπέλλων την τελευταία πενταετία.

Πολύ περισσότερο ο Ολυμπιακός να υπολογίζεται ξανά για πρωταθλητής την επόμενη σαιζόν. Ταυτισμένος απόλυτα με το πρωτάθλημα είναι. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι τα τελευταία 25 χρόνια ο Ολυμπιακός κατέκτησε 21 πρωταθλήματα!!!

Αλήθεια, ο Παναθηναϊκός… θυμάται πότε πήρε πρωτάθλημα; Μάλλον θα χρειαστεί να τα βάλει κάτω για να μη ξεχάσει ολότελα τον προηγούμενο τίτλο. Είναι και ο νέος προπονητής, ο Σέρβος Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Είναι, αλήθεια, προπονητής τίτλων; Σίγουρα δεν είχε τη χαρά να γνωρίσει κούπες και ως ποδοσφαιριστής.

Συγκεκριμένα πράγματα. Τα τελευταία 25 χρόνια ο Παναθηναϊκός, μεγάλος δεύτερος του ποδοσφαίρου μας και ιστορικά ''αιώνιος αντίπαλος'' του Ολυμπιακού, πήρε μόνο δυο πρωταθλήματα. Το 2004 και το 2010. Και το τελευταίο κύπελλο, το μοναδικό τίτλο επί Αλαφούζου, το 2014. Ο Γιοβάνοβιτς (φώτο) πήρε για τελευταία φορά το πρωτάθλημα, το 2013, με το ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο. Περασμένα ξεχασμένα.

Διαβαστε ακομα:

Η ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΤΩΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ ΣΤΟΝ ΙΒΑΝ