ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

 
Έχει ξεκινήσει η... στοιχηματολογία για το πρωτάθλημα του 2021-22. Μη σου πω ότι άργησε κιόλας! Ακόμα δεν άρχισαν καλά καλά οι μεταγραφές, αλλά οι προβλέψεις πέφτουν στο τραπέζι. Φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, πρωταθλητής 2020 και 2021, αλλά ποδόσφαιρο είναι αυτό... Κι αν δεν έχουν τύχη για την κούπα - λέμε τώρα - τι μπορούν να κάνουν ΠΑΟΚ και ΆΕΚ, Άρης και Παναθηναϊκός; Θα πάνε καλύτερα ή σε σύγκριση με το προηγούμενο πρωτάθλημα θα χάσουν έδαφος.
Σκοτάδι ακόμα. Ναι, αλλά ρωτάς κάποιους αν έχουν να κουβεντιάσουν κάτι άλλο; Η μπάλα, δηλαδή η ομαδάρα τους είναι υπεράνω από κάθε τι άλλο. 
Δυο διοργανώσεις στην Ευρώπη και στις δυο νικητής στον τελικό ήταν το αουτσάιντερ. Στο chambions league έχασε το φαβορί Μάντσεστερ Σίτυ από την Τσέλσυ. Και στο europa league η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε δικαιολογημένα το πρώτο λόγο στα προγνωστικά, αλλά την κούπα σήκωσε η Βιγυαρεάλ (φώτο). Έκπληξη και στον τελικό του ευρωπαϊκού μπάσκετ, η τούρκικη Εφές πήρε την Μπαρτσελώνα.
Σ' ένα ματς γίνεται εύκολα η έκπληξη. Το δύσκολο είναι να κερδίσει την παρτίδα το αουτσάιντερ σε τουρνουά. Σε διοργάνωση, σε πρωτάθλημα. Όλα γίνονται. Και το απίθανο θα προκύψει αν το φαβορί για τον άλφα ή βήτα λόγο δεν παρουσιαστεί όπως αναμένεται. Η σοφή κουβέντα είναι ότι όλα είναι άγνωστα πριν ξεκινήσει ένα πρωτάθλημα. Και συνήθως κάθε χρόνο όλο κάτι καινούργιο έχει τη χάρη του.
Με την ευκαιρία, ότι την προσεχή σαιζόν τρεις ελληνικές ΠΑΕ κορυφής θα έχουν προπονητή που δεν τον είχαν στο περασμένο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός. Σκληρή κριτική δέχτηκαν οι προπονητές των δυο Μάντσεστερ και της μπασκετικής Μπαρτσελώνα για την απώλεια του κυπέλλου Ευρώπης. Τι σημαίνει αυτό; Σήμερα ο προπονητής είναι κάτι πολύ περισσότερο από τον δωδέκατο  παίκτη, Κι αν υπολογίζεται  12ος ο κόσμος, τότε ο προπονητής είναι κάτι περισσότερο από τον 13ο παίκτη. 
Από τον Λουτσέσκου, λοιπόν, και τον Μιλόγεβιτς και τον Γιοβάνοβιτς θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό η πορεία των ομάδων τους στο νέο πρωτάθλημα. 
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΟΒΑ ΚΑΙ ΜΙΛΟ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΜΑΡΤΙΝΣ