ΛΟΝΔΙΝΟ, Η ΧΕΙΡΩΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

 
Μια μικρή τραγωδία είναι για τον καθένα, Άγγλο ή ξένο, τοπικό ή τουρίστα, να κυκλοφορεί σήμερα στο Λονδίνο. Το λέω με αφορμή την απόφαση να αυξηθεί ο αριθμός των θεατών στο Ουέμπλεϋ. Στο γήπεδο όπου θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και ο τελικός του ευρωπαϊκού. Με 65.000 κόσμο τα τρια ματς. Θα υποφέρει ο κόσμος μέχρι να περάσει μέσα στη γηπεδάρα, και μετά στο τέλος του αγώνα για να πάει σπίτι ή ξενοδοχείο.
Το καλό είναι στην Αγγλία είναι πως δεν υπάρχουν θάνατοι από τον κορονοϊό. Κάθε μέρα βγάζουν τη λίστα των μολυσμένων και μηδέν θάνατοι. Το κακό είναι ότι είναι απαγορευτικό στο Λονδίνο να μετακινείσαι με αυτοκίνητο. Προτομώτερο είναι να πάς εκεί που θέλεις με τα ποδαράκια σου.
Δεν υπάρχουν πια ελεύθεροι δρόμοι στην αγγλική πρωτεύουσα. Μόνο δρόμοι με... ακίνητα αυτοκίνητα. Χωρίς υπερβολή με ταχύτητα χελώνας είναι πλέον δυνατή η μετακίνηση στους δρόμους, οι περισσότεροι των οποίων έχουν μετατραπεί σε μονόδρομους. Κατάσταση απελπιστική.
Καθόλου περίεργο η εθνική Αγγκλίας να μην παίξει στο Ουέμπλεϋ, δηλαδή να μη φτάσει στα ημιτελικά. Δεν θα είναι πρώτη φορά.
Διαβαστε ακομα:

ΟΤΑΝ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ, ΤΟΥ ΜΑΔΑΝΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ...