ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ

 
Επιχειρηματίας πετυχημένος. Καναλάρχης πετυχημένος. Εφοπλιστής πετυχημένος. Στον Παναθηναϊκό; Ο απόλυτα αποτυχημένος. Τόσο αποτυχημένος αφού ταυτίζει το όνομα του με την ιστορική καθίζηση της ομάδας, σε τέτοιο βαθμό που άλλαξε ήδη... κατηγορία. 
Γεγονός. Επί Αλαφούζου Ιωάννη ο Παναθηναϊκός εδώ και δεκαετία πλέον δεν υπολογίζεται σε ποδοσφαιρική δύναμη άξια να διεκδικήσει πρωτάθλημα. Η ιστορία συνεχίζεται. Και την προσεχή σαιζόν η ομάδα στόχο έχει μόνο να διατηρηθεί, όσο γίνεται κοντά, στη σκια του πρωταθλητή.
Ο Αλαφούζος γεννήθηκε το 1957, σα σήμερα 2 Ιουλίου, και σπούδασε οικονομικά στην Οξφόρδη. Παντρεύτηκε και έκανε τρία παιδιά. Προέρχεται από οικογένεια, που αν ανοίξει τα χαρτιά της θα πάρει κανείς μια έντονη γεύση στο πως παίζεται το κόλπο στην Ελλάδα της πολιτικής τις τελευταίες δεκαετίες.
Στεναχωριέται καθόλου ο Αλαφούζος για την μετάλλαξη του Παναθηναϊκού επί των ημερών του; Ούτε τόσο δα. Ευτυχώς! Δυστύχημα θα ήταν για το κλαμπ αν ο μεγαλομέτοχος ήταν απογοητευμένος. Όσο κι αν ακούγεται αλλόκοτο, ο Αλαφούζος που ήδη έχει χάσει μια περιουσία στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δεν το βαζει κάτω. Αλλοίμονο!
Ράτσα επιχειρηματία είναι. Έχει... συνηθίσει τις αποτυχίες και στις άλλες του μπίζνες, τις οποίες τελικά κουλαντρίζει και δεν έχουν κόστος επικοινωνιακό σε προσωπικό επίπεδο, όπως το χώμα που έχει χορτάσει στον Παναθηναϊκό. Από τη σκόνη που προκαλούν πίσω τους οι άλλοι μεγάλοι, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ.
Διαβαστε ακομα:

ΑΠΙΘΑΝΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ-ΝΤΡΟΠΗΣ, ΔΕΝ... ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ!