Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΓΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΠΑΛΤΑ

 
Δεν ακούγονται ονόματα στις μεταγραφές του Παναθηναϊκού. Ούτε στο έμπα, ούτε στο έβγα. Για να ξέρουμε τι λέμε, μεταγραφές είναι κι αυτές που ξεφορτώνεται μια ΠΑΕ. Ποδοσφαιριστές οι οποίοι κρίνονται ανεπαρκείς ή ακατάλληλοι και επιβάλλεται να απομακρυνθούν. Να δοθούν δανεικοί, ελέυθεροι ή να πουληθούν.
Στον Παναθηναίκό, λοιπόν, στο κρίσιμο θέμα του ξεσκαρταρίσματος επικρατεί στάση εμπορίου. Ουδεμία κινητικότητα. Το πρόβλημα σε κλαμπ με περισσότερους από 45 παίκτες. Από τους οποίους οι περισσότεροι είναι παλτά σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού του ικανού για πρωταθλητισμού. Σύμφωνα με τα μέτρα ομάδας που στοχεύει αγωνιστικά πορεία για τις θέσεις κορυφής στο πρωτάθλημα.
Κατι έχει... κολλήσει στον Παναθηναϊκό του Αλαφούζου και δεν κινείται τίποτα. Δεν αδειάζει το ρόστερ από τις μπακατέλες, αλλά και δεν ενισχύεται με καινούργια... παλτά. Αυτό, ίσως, είναι το μόνο ευχάριστο, διότι το πιθανότερο, αν αγορστούν παίκτες  θα προέρχονται από τα κάτω ράφια.
Όπως και να 'χει, με τόσα πολλά παλτά ο μεγαλομέτοχος καλό είναι να παραγγείλει ένα ακόμα σετ από γκαρνταρόμπες, ειδικές για βαρειά και πολικά παλτά. Στη φώτο, ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού Γιοβάνοβιτς κρυώνει και ντυμένος σε παλτό.
Διαβαστε ακομα:

ΕΚΤΟΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ 1-7 ΣΤΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ- ΓΕΡΜΑΝΙΑ