ΓΑΒΡΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

 
Ζούμε μέρες ιστορικές και γι' αυτό αξίζει να τις χαιρόμαστε. Όχι να μανουριάζουμε! Από μια άποψη είμαστε... τυχεροί διότι στην καθημερινότητα μας παίζει η μοναδικότητα που μας... χαρίζει η απειλή του κορονοϊού, με τις μεταλλάξεις του και τις ντρίμπλες του γενικώς. Χιούμορ και κρυόπλαστα αστειάκια; Ποτέ! 
Η κουβέντα γίνεται στα σοβαρά και την εννοώ. Επειδή δεν γεννήθηκα να αποτελώ κομμάτι του πληθυσμού που τη βρίσκει στη διαμαρτυρία και στην καταγγελία και στην αντίσταση. Έχω καταλήξει στη θέση της κερκίδας εκείνης στην οποία επιτρέπεται η είσοδος μόνο στους παρατηρητές. Αυτούς που παρατηρούν τι συμβαίνει ολόγυρα τους και καταγράφουν τις εντυπώσεις τους στα προσωπικά τους τεφτέρια.
Απόψε, λοιπόν, μετά από μήνες πολλούς το πρώτο ματς ποδοσφαίρου ελληνικής ομάδας με κόσμο στις εξέδρες. Χάπενιγκ ιστορικό. Σέντρα στις δέκα, αφού οι πόρτες στο Καραϊσκάκη θα ανοίξουν στις επτά και θα κλείσουν μισή ώρα πριν ξεκινήσει το Ολυμπιακός- Νέφτσι Μπακού. Δεν μπαίνει κανένας ακόμα κι αν έχει πληρώσει εισιτήριο αν δεν κρατάει στο χέρι το πιστοποιητικό εμβολιασμού.  
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ BREAKFAST Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΜΠΑΚΟΥ