Η ΑΕΚ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ''ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ'' ΤΗΣ

 

Να βάλουμε τα πράγματα κάτω. Η ΑΕΚ είναι για να παίζει στο champions league. Aυτό επιβάλει το επίπεδο της ΑΕΚ. Στην πρώτη αξιολογικά ευρωπαϊκή διοργάνωση ταιριάζει να συμμετέχει η ΠΑΕ πρώτης γραμμής στην Ελλάδα. Επειδή, όμως, το champions league έχει ξεφύγει, έχει απελευθερωθεί από την υποχρέωση να δέχεται ομάδες του σωρού, για την όποια ελληνική ΠΑΕ η πρόκριση πλέον στη λουσάτη και χλιδάτη διοργάνωση είναι μάλλον κατόρθωμα.

Όπως και να ΄χει το champions league είναι η απόλυτη επιδίωξη για Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, τουλάχιστον. Όχι το νεόκοπο conference league, για το οποίο κάνει εγκαίνια η ΑΕΚ απόψε στο Σεράγεβο. Ασήμαντη αναμέτρηση με αντίπαλο την γνωστή, αλλά άνευ ειδικού βάρους Βελέζ.

Ασφαλώς στόχος της ΑΕΚ είναι η πρόκριση- η ρεβάνς την άλλη Τετάρτη στην Αθήνα. Το αποψινό ματς έχει μια ιδιαιτερότητα, και αφορά την… νέα ΑΕΚ. Εδώ είμαστε. Ποια ΑΕΚ θα εμφανιστεί. Δεδομένη η αγωνία, μετά την αποτυχία της περασμένης σαιζόν. Άλλαξε προπονητή, έκανε στοχευμένες μεταγραφές. Και αυτούς που ήθελε, και για συγκεκριμένες θέσεις της ενδεκάδας.

Δεν είναι ποδοσφαιρικά ορθό να κρίνεται μια ομάδα από ένα ματς. Πολύ περισσότερο από το πρώτο της καινούργιας σαιζόν. Έλα, όμως, που η ιδιαιτερότητα που λέγαμε εκβιάζει να βγάλουμε τα πρώτα κιόλας συμπεράσματα για την ΑΕΚ όχι τόσο της Ευρώπης, αλλά του πρωταθλήματος.
Διαβαστε ακομα:

ΓΑΒΡΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ