Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΡΟΛΟ ΜΕ ΝΕΦΤΣΙ

 

Χορτάσαμε τις δικαιολογίες για πάρτη του Ολυμπιακού! Απαράδεκτο. Και προσβλητικό για τον πρωταθλητή πέρα για πέρα. Η ομάδα δεν παρουσιάστηκε στην πρεμιέρα αυτή που περίμενε ο καθένας, οπαδός κι όχι. Συμβαίνει. Ποιο, όμως, το όφελος να ξεκινήσει ένα ατέλειωτο μπαράζ για να μπαλωθεί το πράμα;

Η Νέφτσι έπαιξε τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Αυτό έγινε, όχι το τούμπα έργο. Ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να σώσει το παιχνίδι με τη γκολάρα του Καμαρά (φώτο), του 24χρονου από την Γουϊνέα που για τέταρτη σαιζόν φοράει την ερυθρόλευκη.

Πράγματι, και μετά την αποβολή πριν ολοκληρωθεί το ημιχρόνιο του σκόρερ Μαντί Καμαρά, αλλά και μετά την κόκκινη σε παίκτη των αντιπάλων, όταν το πράμα παιζόταν δέκα με δέκα, ο Ολυμπιακός ενδιαφερόταν μόνο για να κρατήσει το 1-0. Αν οι της αζέρικης αντιπάλου είχαν καλά τελειώματα, τότε θα είχαν σκοράρει τουλάχιστον δυο φορές.

Ο Ολυμπιακός είναι μια σύγχρονη ΠΑΕ, παίζει ανοικτά με προδιαγραφές και απαιτήσεις όχι απλά ευρωπαϊκές, αλλά επιπέδου champions league. Κατόπιν τούτου οι δημοσιογράφοι και οι εκφωνητές καλό είναι να μπουν στο πνεύμα της ποδοσφαιρικής οργάνωσης Ολυμπιακός και να κόψουν τα τσατσιλήκια και τα πασαλιψατέρ προπολεμικού τύπου. Ότι η ομάδα είχε… προβλήματα, απουσίες κλπ κλπ. Ντροπή.

Διαβαστε ακομα:

ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;