ΕΝΕΣΗ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

 
Πρώτα ο Ολυμπιακός ήταν χειρώτερος από την κατώτερη του Ναφτσί από το Αζερμπαϊτσαν. Μετά παίρνει σειρά ο Άρης και  χάνει καθαρά 2-0 από την κάποια Αστάνα του Καζακσταν. Κλείνει το τριώδιο η ΑΕΚ με ήττα κι αυτή από την Βελέζ της Βοσνίας (φώτο). Γιατί τόση απογοήτευση; Ρωτάς, λες και δεν ξέρεις την απάντηση.
Παραμονές εκλογών, πριν χρόνια, στο πάνελ είναι δυο πρώην υπουργοί, των δυο μεγάλων κομμάτων, Έλεγε ο ένας, μιλούσε για πολλά λεπτά, ο άλλος μόκο. Τι σόι talk- show είναι αυτό; Ο ένας να παρλάρει συνεχώς, ο άλλος να κρατάει κλειστό το στόμα φορώντας ένα ειρωνικό χαμόγελο. 
Κάποια στιγμή ο αμίλητος αμολάει κάτι και λες τον πυροβόλησε τον φλύαρο αντίπαλο του. Συνέρχεται ο λαβωμένος και ξαναρχίζει το μπλα μπλα, ενώ ο άλλος στην ίδια βιόλα. Το ΄χει βουλωμένο με σπαστό χαμόγελο ειρωνείας. Κι όταν αποφάσισε να ξαναμιλήσει έριξε δηλητήριο και τον πέθανε τον σαλιάρη.
Αυτό έγινε στο Αστάνα- Άρης. Μιλούσε ή πιο σωστά φλυαρούσε στο γήπεδο με τη μπάλα ο Άρης, η γηπεδούχος έριξε δυο τεμάχια.
Ένεση ευθανασίας χρειάζεται το πρωτάθλημα. Απίθανα πράγματα μας τσαμπουνάς. Κι όμως είναι επιβεβλημένο να πεθάνει το πρωτάθλημα που κλωσάει τέτοιες ομάδες. Να παίρνει ξεκούραστα το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός και οι παίκτες του να είναι... κουρασμένοι κόντρα στη... Ναφτσί.
Διαβαστε ακομα:

Η ΑΕΚ ΓΛΥΤΩΣΕ ΜΕ ΗΤΤΑ ΜΟΝΟ 2-1