Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ

 
Χαιρόσουν να βλέπεις τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς με την Νέφτσι. Από τα αποδυτήρια ήταν ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού. Στην πράξη, όχι στα λόγια. Εγώ και μόνο εγώ αποφασίζω για τη τύχη του αγώνα- αυτό έλεγε με την εμφάνιση σ' όλη τη διάρκεια ο Ολυμπιακός. Δυο οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, αλλά από μένα, μόνο από μένα εξαρτάται το αποτέλεσμα. Η πρόκριση.
Αυτή η αποφασιστικότητα των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού όρισε την εικόνα του παιχνιδιού. Μια ομάδα ικανή να πάρει την πρόκριση, ακόμα κι αν στο πρώτο ματς η Νέφτσι είχε κερδίσει 1-0, και 2-0.
Δεν φτάνει να θέλει μια ομάδα να πάρει αυτό που θέλει. Χρειάζεται και να έχει τις δυνατότητες. Μπράβο στον Ολυμπιακό για το πνεύμα μάχης, που δεν το βρήκε στη διάρκεια του αγώνα, επειδή διαπίστωσε αδυναμίες στον αντίπαλο. Από τα αποδυτήρια οι παίκτες που κουμαντάρονται από τον Μαρτίνς κουβαλούσαν την απόφαση να μην αφήσουν στον αντίπαλο να πάρει ούτε ανάσα. 
Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, κατέδειξε πως είναι συγκρότημα επιπέδου champions league. Τουλάχιστον άξια να περάσει στους ομίλους. Το είδαμε χθες στο Μπακού.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΥ ΜΑΣ… ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΜΑΤΣ