Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΞΥΡΑΦΙΟΥ

 

Κέρδισε τελικά στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός την βελγική Αντβέρπ, αλλά ο πρωταθλητής προβλημάτισε πάλι. Αυτό έχει σημασία, όχι ότι στην πρεμιέρα του γιουρόπα έβαλε στην τσέπη το τρίποντο. Τι να το κάνει το τρίποντο; Μιλάμε για ποδόσφαιρο, όχι για τακούνι γυναικείο, που το φοράει η κοντή για να… ψηλώσει. Να φαίνεται τρεις πόντους πάνω από το κανονικό της μπόι.

Μετράει η νίκη. Αυτό το λένε οι άσχετοι. Αυτοί που δεν θέλουν να βλέπουν το πρόβλημα. Που κρύβουν το πρόβλημα.

Έκανε το 2-1 ο Ολυμπιακός στα τελειώματα του παιχνιδιού. Αν δεν σκόραρε, τότε το ματς θα τελείωνε ισόπαλο και τα… συμπεράσματα θα ήταν… διαφορετικά. Το ίδιο αν η Αντβέρπ είχε σκοράρει εκείνη με δεύτερο γκολ. Γιατί τις ευκαιρίες για ένα και για δυο ακόμα γκολ τις βρήκε η αντίπαλος του Ολυμπιακού.

Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα! Ότι η Αντβέρπ έκανε ευκαιρίες στον Ολυμπιακό. Ότι ο Ολυμπιακός με την κατώτερη του Αντβέρπ έδειξε πως δεν ήταν το φαβορί.

Ποια θα είναι η συνέχεια; Άγνωστο. Αν, δηλαδή, ο Ολυμπιακός θα παίζει στην κόψη του ξυραφιού και θα περιμένει ένα δυο λεπτά πριν το 90 να πάρει τη νίκη ή να ισοφαρίσει με σκόρερ έναν αμυντικό.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ