ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ!

 

Η παοκάρα νίκησε το αεκάκι. Έτσι πάει. Δεν θα πεις παοκάρα αν χάνει, ούτε αεκάρα αν δεν κερδίζει. Όχι μονά ζυγά στις ομαδάρες, όταν στο γήπεδο μοιάζουν ομαδίτσες.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, μόνο με 2-0 πήρε την ΑΕΚ στην Τούμπα. Εύκολα. Πολύ εύκολα. Και άνετα, για να είμεθα ακριβείς και σωστοί. Ο ΠΑΟΚ που στα δυο προηγούμενα παιχνίδια είχε καλύτερο παίκτη του τον τερματοφύλακα Πασχαλάκη, έκανε επίδειξη… ανωτερότητος διότι αντιμετώπισε την ΑΕΚ. Την προβληματική ΑΕΚ. Η οποία έχασε από έναν βετεράνο, τον Σουριναμέζο με διαβατήριο ολλανδέζικο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Τον μαυρούκο που ο ΠΑΟΚ τον είχε στείλει να παίξει στην Κύπρο και τον ξαναπήρε πίσω.

Μια κλάση επάνω ο ΠΑΟΚ. Μια κλάση κάτω η ΑΕΚ. Θύμισε το αλησμόνητο 3-3 με τον ΟΦΗ. Η κρητική ομάδα, βέβαια, ήταν πολύ καλύτερη του ΠΑΟΚ, μετά το 0-3 της ΑΕΚ. Πιο σωστά η ΑΕΚ ήταν κατώτερη στο Ηράκλειο σε σύγκριση με την απόδοση της στην Τούμπα. Σ’ αυτό βέβαια ευθύνεται ο ΠΑΟΚ που φοβήθηκε την ΑΕΚ, μια ομάδα που δεν απειλεί, δεν πιέζει και διευκολύνει τον αντίπαλο.

Όταν μιλάει κανείς για την ΑΕΚ, που ξεκίνησε να κάνει πρωταθλητισμό, δεν αγνοεί το εφιαλτικό 3-3 με τον ΟΦΗ. Όποιος τολμάει ερωτήματα για την ΑΕΚ παίρνει τις απαντήσεις σ’ αυτό το ματς. Και στη νίκη 1-0 με χίλια βάσανα και με τη ψυχή στο στόμα επί της Λαμίας στο ΟΑΚΑ.

Υπάρχει αγωνιστικό πρόβλημα στην ΑΕΚ. Ολοφάνερο. Ο προπονητής τι κάνει; Αν έχει αυτός όλη την ευθύνη. Οι προπονητές έρχονται και φεύγουν. Ο συγκεκριμένος Μιλόγεβιτς αν είναι εδώ, δεν το ξέρεις. Πιθανόν ο άνθρωπος να είναι ερωτευμένος, να έχει πέσει σε κατάθλιψη, να αντιμετωπίζει προσωπικό του ζήτημα. Άνθρωπος είναι και δεν αποκλείεται να περνάει φάση. Δεν ξέρεις, όμως φαίνεται να μην έχει και πολύ σχέση με την ενδεκάδα που ρίχνει στο γήπεδο.

Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 5-1